19086 beoordelingen

19086 Reviews

Nvt

De technician kon geen 5 minuten wachten om toegang tot de boiler te krijgen, en heeft vertrokken zonder om de onderhoud uit te voeren. Voor ik als klant betekent dat een uitstelling van veel weken... De technician kon geen 5 minuten wachten om toegang tot de boiler te krijgen, en heeft vertrokken zonder om de onderhoud uit te voeren. Voor ik als klant betekent dat een uitstelling van veel weken omdat er een nieuwe afspraak ingeplant moest worden. Dit is geen klant vriendelijke manier om om te gaan in business. Ik kan Kemkens dienst dus niet aanbevelen.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste, in de afspraak die u van ons ontvangen heeft staat duidelijk vermeld dat de ruimte rond de cv-ketel vrij moet zijn. Onze monteur kan niet wachten totdat er een complete kast gedemonteerd is... Beste, in de afspraak die u van ons ontvangen heeft staat duidelijk vermeld dat de ruimte rond de cv-ketel vrij moet zijn. Onze monteur kan niet wachten totdat er een complete kast gedemonteerd is voordat hij zijn werkzaamheden uit kan voeren.

Zie hierboven

Nou...ik heb een onderhoudscontract afgesloten. Ik heb een nieuwe ketel. Komt er een monteur kijken en die ziet dat het niet goed is geïnstalleerd. Het zou gevaarlijk zijn en er moet een andere... Nou...ik heb een onderhoudscontract afgesloten. Ik heb een nieuwe ketel. Komt er een monteur kijken en die ziet dat het niet goed is geïnstalleerd. Het zou gevaarlijk zijn en er moet een andere monteur komen. Die is geweest en heeft het verholpen. Daarna moet ik een niewue afspraak maken voor een 1e inspectie en die monteur begint niet aan de klus omdat er te weinig ruimte zou zijn om de inspectie uit te voeren of een reparatie te kunnen doen. Die is weer vertrokken. Ik wil dan ook mijn onderhoudscontract opzeggen. (en terug vorderen)

...

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te... Dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren.
Kemkens BV

Prettig om de ketel bij te houden en niet afwachten tot er problemen zijn. Er wordt kritisch gekeken naar gehele opstelling ketel.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was zeer kundig en vriendelijk. Hij heeft ook uitgelegd waarom hij zaken onder handen nam.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat leuk om deze positieve reactie te lezen! Heel mooi om te lezen dat je zo tevreden bent en zo goed te spreken over de kundigheid en de uitleg van onze monteur.
Met vriendelijke...
Kemkens BV

Momenteel weet ik geen tips.

De service monteur heeft kennis van zaken.

Wat viel u in positieve zin op?

Zijn kennis en uitleg die hij heeft gegeven

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Dank u wel voor de mooie woorden voor onze monteur en de positieve beoordeling!
Kemkens...

Blijf zo precies werken

Het zijn vakmensen. Hebben verstand van het werk

Wat viel u in positieve zin op?

SMS hoe laat de monteur aan de deur staat.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat u zo goed te spreken bent over het SMS-bericht dat gestuurd wordt zodra de... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat u zo goed te spreken bent over het SMS-bericht dat gestuurd wordt zodra de monteur onderweg is. Wij nemen uw woorden ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.

Ga zo door

Goede service vriendelijke medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ik al jaren met dezelfde monteur te maken hé is erg prettig

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze collega's! Wij nemen uw woorden ter harte en zullen ons best voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult... Hartelijk dank voor de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze collega's! Wij nemen uw woorden ter harte en zullen ons best voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.
Kemkens BV

Kan nog niet veel beoordelen,nog niet lang een onderhoudscontract.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerker was zeer vriendelijk en deed alles goed uitleggen

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank u wel voor de mooie woorden voor onze monteur! Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn. We zullen er voor zorgen dat u in... Dank u wel voor de mooie woorden voor onze monteur! Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn. We zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.

Vakkundig, klantvriendelijk.

Vakkundigheid en advies

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank voor uw recensie en de mooie beoordeling met 4 sterren!
Kemkens BV

Advies noteren, dan krijgt klant een volgde keer hetzelfde advies.

Gaat prima

Netjes achtergelaten

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en voor de positieve beoordeling. Wij nemen uw opmerking ter harte ter verbetering van onze service.
Met...
Kemkens BV

Alle monteurs goede instruktie geven over de stormbeugel ( die verplicht is) vorige monteurs vonden die niet nodig....

eindelijk een monteur die wist wat er gebeuren moest...

Wat viel u in positieve zin op?

wat vorige monteurs niet hadden gedaan had deze dat wel. kompliment voor hem

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor de mooie beoordeling voor onze service. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteur die de laatste keer bij u geweest is.
Kemkens...