19086 beoordelingen

19086 Reviews

Van Thiel-Straatman

Die weet ik niet

Wat viel u in positieve zin op?

Onderhoud en vriendelijkheid van de monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Mevrouw van Thiel-Straatman, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u zo tevreden bent over de werkwijze van onze monteur.
Met vriendelijke...

Schoneveld

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede uitleg van wat er gedaan wordt

Wat viel u in positieve zin op?

begrip voor klant, klantgericht, efficient, vriendelijk

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Eef, wat een mooie woorden voor onze service! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u zo tevreden bent.
Kemkens BV

Info verschaffen over hoe het verder gaat. Is mijn apparaat in onderhoud of niet, moet ik nu een ander of niet, want hij werkt nog. etc. kwam geen conclusie na de soms wat warrige informatie.

Ik weet eigenlijk niet wat er nu echt geconstateerd is en hoe nu verder

Afspraak maken ging goed

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Helaas reageert u anoniem en kan ik via deze weg niet uw gegevens er bij zoeken. Ik zou graag een en ander uit te zoeken voor u om u meer duidelijk te geven. Zou u willen mailen naar:... Helaas reageert u anoniem en kan ik via deze weg niet uw gegevens er bij zoeken. Ik zou graag een en ander uit te zoeken voor u om u meer duidelijk te geven. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Ik wil u graag helpen met uw vraag.
Kemkens BV

Doe de intake beter zodat de monteur en wij onze tijd niet verdoen.

Monteur kwam voor niks omdat de warmtepomp type niet in onderhoud kon. Verspilling van tijd van hem en van ons. Dit terwijl er uitgebreid foto’s en info wordt gevraagd over de warmtepomp om te... Monteur kwam voor niks omdat de warmtepomp type niet in onderhoud kon. Verspilling van tijd van hem en van ons. Dit terwijl er uitgebreid foto’s en info wordt gevraagd over de warmtepomp om te bepalen of deze in onderhoud kan.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was heel vriendelijk en behulpzaam!

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat jammer om te lezen dat de monteur onverrichter zaken bij u aan de deur is geweest, dat is vanzelfsprekend niet de bedoeling. Helaas kan ik via deze weg geen gegevens inzien. Mocht u mij in de... Wat jammer om te lezen dat de monteur onverrichter zaken bij u aan de deur is geweest, dat is vanzelfsprekend niet de bedoeling. Helaas kan ik via deze weg geen gegevens inzien. Mocht u mij in de gelegenheid willen stellen om een en ander uit te zoeken, ter verbetering van onze service, dan zou ik dit zeer op prijs stellen. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga.
Kemkens BV

Blijf goede servicemonteurs, die ook vriendelijk zijn, in ere houden.

Nog geen ervaring. Pas onderhoudscontract afgesloten.

Klantvriendelijkheid en vakmanschap

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

We zijn inderdaad zuinig op onze medewerkers. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit ook in een review te plaatsen.
Lenny namens Kemkens BV

Vriendelijk personeel, goede service.

Kundigheid en snelle actie

Een wat korter tijdsframe om aan te geven wanneer de monteur komt. Zou nu tussen 08.00 uur en 17.00 uur zijn, maar een dagdeel zou prettiger zijn

Zeer duidelijke uitleg. Vriendelijke medewerker.

Duidelijke, vriendelijke uitleg

Hallo,
Hallo,
Dank u wel voor uw positieve review maar ik zie dat er inderdaad iets mis is gegaan met het plannen van uw afspraak, er zou een afspraak voor u ingepland moeten worden op een dagdeel, bijvoorbeeld tussen 8 en 13 uur of tussen 12 en 17 uur. Hier is dus iets mis gegaan. Onze excuses hiervoor. Mocht u vragen hebben over uw afspraak dan mag u altijd telefonisch contact opnemen met ons callcenter op telefoonnummer 088-5050330.
met vriendelijke groet,
Monique

P. Meyboom

Gewoon goed

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze goed zijn in onderlinge bijscholing. Ze waren met zijn tweeen. Om kennis en ervaring over te dragen. Goede zaak.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen.
Dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen.
Kemkens zorgt er inderdaad voor dat de monteurs goed opgeleid zijn en flink wat werkervaring hebben, voordat ze alleen de weg op gaan. leuk om te lezen dat dit ook gewaardeerd wordt.
met vriendelijke groet Yvonne , Kemkens.B.V.

Wat viel u in positieve zin op?

Bijzonder aardige en kundige monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat je tevreden bent over de vriendelijkheid en vakmanschap van onze monteur.
Met vriendelijke...

Manon van Drueten

Op dit moment nog geen, maar vraag dit gerust later nog eens. Op dit moment hebben we net één maand het onderhoudscontract en is er alleen nog iemand geweest voor standaard onderhoud

De monteur was zeer vriendelijk en heeft ons duidelijk uitgelegd wat hij deed bij het onderhoud. Ook gaf hij duidelijke en goede adviezen waarbij hij luisterde naar onze wensen.
Ook tijdens het...
Ook tijdens het uitzoeken van het meest passende onderhoudscontract werd ik zeer professioneel geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Echt een goede, vriendelijke monteur die de tijd nam om ons uit te leggen over de werking van de ketel. Dat gaf vertrouwen

Hallo Manon,
Hallo Manon,
Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze manier van werken. Dit horen we graag en de complimenten worden zeker naar de juiste afdelingen doorgezet. Dank je voor je review.
Groet Lenny
namens Kemkens