19108 beoordelingen

19108 Reviews

Chhay

Ga zo door

Service is prima en ik word goed meegenomen

Services

Geen.

Komt betrouwbaar over.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur. Relaxed. Goede kennis van zaken. Mooi op tijd.

Lampe

De monteur die kwam begon over 'beugelen'. Eeehhhh??? Zonder enige uitleg, en dat dit 'verplicht was'. Eeeeehhhh? Daar werd ik wel mee overvallen. Pas later (nadat ik het had opgezocht via Google)... De monteur die kwam begon over 'beugelen'. Eeehhhh??? Zonder enige uitleg, en dat dit 'verplicht was'. Eeeeehhhh? Daar werd ik wel mee overvallen. Pas later (nadat ik het had opgezocht via Google) begreep ik het pas.

Op zich prima. Feitelijk zijn wij opnieuw klant geworden.

.....

Sterk

Ik heb 2 abonnementen. Voor de een ben ik tevreden en de ander niet. daar had de monteur naar mijnmening eigen initiatief moeten tonen en op onderzoek uit moeten gaan. De reactie vanuit uw... Ik heb 2 abonnementen. Voor de een ben ik tevreden en de ander niet. daar had de monteur naar mijnmening eigen initiatief moeten tonen en op onderzoek uit moeten gaan. De reactie vanuit uw organisatie was bovendien erg defensief, terwijl er 2 kanten aan de medaille zaten. Wellicht was hij op het verkeerde been gezet, maar heeft niet doorgezocht naar mogelijk andere oorzaken en die was er wel. Een kapotte driewegklep.

keurig en voorkomend

Melis

Zo door gaan

Wat viel u in positieve zin op?

Er werden metingen gedaan die ik bij de vorige monteur nog nooit gezien had

dat ze nauwkeurig moeten gaan het gegevens van klanten

tot nu toe gaat het goed.de prijs is ook redelijk goed. dus ik hoop ook dat het zo blijft.

n.v.t

H. colaris

Vriendelijkheid en uitleg

Goedkoper maken.

Geen zorgen en omkijken.

Wat viel u in positieve zin op?

Hele fijne en gezellige monteur. Complimenten!

Philippe

Na uitgevoerde werkzaamheden. Een lijst c.q. brief met uitvoeringen en de bevindingen hiervan met wellicht aanvullende getallen/waarden.

Correct

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen, dank u voor uw reactie.
Goedemorgen, dank u voor uw reactie.
Het is altijd mogelijk om de werkbon op te vragen. Is het mogelijk dat u hiervoor telefonisch contact met ons opneemt op 088-5050330. Alvast vriendelijk dank.
Met vriendelijke groeten,
Kemkens bv

E.A.Elgeti

Geen,ik ben volslagen A-technisch !

Alles verliep uitstekend !

Wat viel u in positieve zin op?

Het bovenstaande geeft het antwoord