19108 beoordelingen

19108 Reviews

goede service.

niets negatiefs te melden

W.M. van Erve

Extra aandacht voor staat van rookgasafvoeren.

Online planningsproces

Geen zin in

Krijg je onderlinge communicatie op een hoger niveau. Jullie weten van elkaar blijkbaar niet wat er is afgesproken Ik kan niet kiezen voor 1 ster wat "nakomen van afspraken" betreft. Dat geeft dus... Krijg je onderlinge communicatie op een hoger niveau. Jullie weten van elkaar blijkbaar niet wat er is afgesproken Ik kan niet kiezen voor 1 ster wat "nakomen van afspraken" betreft. Dat geeft dus een verkeerde uitkomst van het interview. Communicatie is een halve ster. Daar gaat het verkeerd.

Verkeerder informatie: Ik heb een nieuwe afspraak, het onderdeel is dus nog niet vervangen.

Wat viel u in positieve zin op?

Jullie reageren in ieder geval, waarvoor dank.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte heer/mevr,
Geachte heer/mevr,
Bedankt voor uw review. U geeft aan niet tevreden te zijn over onze communicatie. Ik zou hier graag persoonlijk met u over willen spreken. Ik kan uw gegevens er zo niet bij halen en wil u daarom vragen om contact met ons op te nemen, u kunt ons bereiken op telnr: 088-5050330 of via klantenservice@kemkens.nl o.v..v uw postcode en huisnr en dat u reageert via feedback.
Kemkens bv.

Ga zo door!

Prima contact. Snelle reactie. Oplossingsgericht bij klachten. Meedenken met klant.

Wat viel u in positieve zin op?

Super klantgericht in alles.

L Janssen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke service monteur met verstand van zaken

Kom je afspraken na.

Er was een onderdeel kapot en dat moest vervangen. Dat zouden ze 4 mei doen ("ik kom morgen terug"). Is niet gebeurd. Het is nu 6 mei en ik heb nog niemand gezien. Wanneer komen jullie langs?

Vriendelijk medewerker

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte heer, mevr,
Bedankt voor uw feedback, ik zag dat mijn collega u al had gebeld en dat het onderdeel al vervangen is bij u.
Kemkens bv.