19121 beoordelingen

19121 Reviews

Paul

Hele administratie eruit gooien. Andere directeur. Wat is dit slecht!

Service aan huis is goed niks mis mee. Maar de reden van dit schrijven is de bedroevende administratie daar en de zeer rechtlijnige personen aan de telefoon en degenen die je mails versturen. Ze... Service aan huis is goed niks mis mee. Maar de reden van dit schrijven is de bedroevende administratie daar en de zeer rechtlijnige personen aan de telefoon en degenen die je mails versturen. Ze weten niks! Horen niks! Doen niks! En de een weet van de ander niet wat ze doen. Kennelijk hebben ze daar tig administratie lijntjes lopen. De klantgegevens opvragen met alles erop en eraan dat kennen ze bij Kemkens niet. Allemaal eigen BVeetjes. Zo onthutsend slecht daar!

Wat viel u in positieve zin op?

Service aan huis is goed. Administratie is hopeloos slecht!!!!

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte heer Paul,
Bedankt voor uw bericht.
Ik vind het zeer spijtig dat u niet tevreden bent.

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens zodat wij uw klacht beter in...
Geachte heer Paul,
Bedankt voor uw bericht.
Ik vind het zeer spijtig dat u niet tevreden bent.

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens zodat wij uw klacht beter in behandeling kunnen nemen.
In afwachting van uw reactie, verblijven wij,
Kemkens.

van der Zalm

Ga zo door

Alles is keurig geregeld en dat is wel iets waard in deze hektische wereld

Leuke mensen en vakkundig

Gosselink

Vriendelijk en veel kennis

Vriendelijkheid en de kennis

Disveld

Ik heb drie bezoeken gehad, in twee maanden tijd. Drie keer verschillende mensen, dit lijkt me niet handig.

Ik ben redelijk tevreden. Maar ik heb ook een advies gehad om een nieuwe ketel te plaatsen. Gelukkig heb ik dit advies niet opgevolgd.

Wat viel u in positieve zin op?

Mensen zijn beleefd en vriendelijk

Geem

Bijzonder tevreden, afspraken worden keurig nagekomen, bevestigd per e-mail.

Service

Johan Snijders

Als ze bellen om afspraak te verzetten terugbellen voor de bevestiging

Vriendelijk, vlot, goede uitleg en goed advies

Professioneel en vriendelijk

eker

tevreden, ook technische kennis aanwezig.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat jullie technische mensen in de buurt hebben wonen.

Huijnen

aardige man

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijke monteur die netjes werkt

Ik zou graag een reparatierapport via de mail willen ontvangen

Goede en betrouwbare service.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur hield keurig afstand en legde alles goed uit.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor het invullen van de review. U vraagt om een reparatierapport. Omdat u anoniem heeft gereageerd wil ik u vragen contact op te nemen met onze klantenservice.
Hartelijke groet,
Kemkens