19086 beoordelingen

19086 Reviews

Mutgeert

Er moest een snoertje vervangen worden wat ik vond dat dat niet nodig was.
Bijna nieuwe ketel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Handig elke maand een klein bedrag betalen voor ketel schoonmaken.

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraak wanneer je thuis bent makkelijk maken

P

Nvt

Vakkundig

Snelheid

N.A.

Voor de laatste paar jaar onderhoud heb ik steeds zelf contact op moeten nemen voor een afspraak. Bij de laatste afspraak voor aanbrengen van beugels kwam de monteur niet opdagen en na bellen bleek... Voor de laatste paar jaar onderhoud heb ik steeds zelf contact op moeten nemen voor een afspraak. Bij de laatste afspraak voor aanbrengen van beugels kwam de monteur niet opdagen en na bellen bleek dat planning een steekje had laten vallen.
Zover over de monteurs geen klagen, netjes vriendelijke en leveren goed werk maar organisatorisch is Kemkens niet professioneel

N.A.

Wakker worden

Vier of vijf voorafgaande mails voor het inplannen. Tussen 08.00 en 13.00 uur. Telefoon contact met service balie. Eigenaresse van het appartement is overleden, wij moeten van ver komen. Is het te... Vier of vijf voorafgaande mails voor het inplannen. Tussen 08.00 en 13.00 uur. Telefoon contact met service balie. Eigenaresse van het appartement is overleden, wij moeten van ver komen. Is het te plannen. Nee. Wel kan na negen uur. Oké. Van 08.30 tot 09.30 uur heb ik op 7 mei een afspraak met de makelaar in het appartement, want monteur komt. Geen monteur (deur stond open) Duidelijke brief op de deur. Beste monteur ik ben in het restaurant, een telefoontje 06 etc en ik kom direct naar boven. Geen telefoontje geen monteur. Ik bel om 12.55 uur naar de servicedesk. Monteur???? die is om 09.00 uur geweest maar er was niemand. He???!!! Ik, na 09.30 uur zat er een brief op de deur. Klopt, heeft de monteur een foto van gemaakt. En niet gebeld????!!! nee, briefje kan er af gevallen zijn. En die foto dan???? Veel boeken en sprookjes gelezen, dit slaat alles. Sprak de monteur Nederlands? ja, Kan hij of zij Nederlands lezen? ja. wat gaat hier dan mis?? Mijnheer is het appartement bewoond? nee, dat zei ik u straks al, want dat was de reden dat ik beneden zat. Het appartement is helemaal leeg. Oh, maar dan kan het onderhoud ook gedaan worden als de nieuwe bewoner er is. Snap u het nog?????? dit had dus al in het eerste telefoon gesprek zo afgehandeld kunnen worden. Ik heb er voor niets gezeten van 09.30 tot 13.00 uur> bedankt voor de goede service.

niets

Beter opletten

Na de eerste service beurt was er geen warm water, bleek de dag erna dat de monteur de gaskraan dicht had laten staan. Slordig

Niks

Koen

Prijs kan scherper. Vind het veel wat ik in de maand betaal.

Tevreden met service maar wel prijzig

Wat viel u in positieve zin op?

Professioneel, snel, vriendelijk en lieten het ook netjes achter