19074 beoordelingen

Fijne monteur

Vriendelijk en snel geregeld

Vriendelijk en oprecht

de Poorter

Blijf dit volhouden, en je hebt een zeer tevreden nieuwe klant.

De monteur kwam bij mij over als deskundig, gaf uitleg op mijn vragen. ik ben zeer tevreden. ook de afspraak maken was duidelijk, kreeg de nodige mogelijkheden en de monteur was op de afgesproken... De monteur kwam bij mij over als deskundig, gaf uitleg op mijn vragen. ik ben zeer tevreden. ook de afspraak maken was duidelijk, kreeg de nodige mogelijkheden en de monteur was op de afgesproken tijd op de afspraak. ben zeer tevreden met de eerste kennismaking met Kemkens.

stiptheid

Geen ik ben tevreden

Bekend vakkundig bedrijf

Zorgvuldige check en vakkundig en up2date personeel

Hans Börnemann

Wel aanbevelen, nette communicatie, zeer kundige en vriendelijke monteur gehad

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer nette factuur voor reparatie

Peeters

Gen

Vriendelijk en netjes

Klleiner tijd vak doen bv 2 uur inplek. van 4 uur

Goede vakman

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur is vriendelijk en weet waarin over praat

van den Biggelaar

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Goede kennis van de monteur

ed biersma

Fijn om van service te worden voorzien indien dit nodig mocht zijn

Wat viel u in positieve zin op?

De berichtgeving over de verwachte aankomst van de monteur via sms