19090 beoordelingen

19090 Reviews

Ga zo door

Gewoon goed

Vincent

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede en vakbekwaamheid

Goede service

Ant.Houtepen

Geen tips of suggesties

de servise

André Theuns / Massage Theuns

Prima zo alleen op de hoogte houden voor het volgende bezoek

Perfect geholpen

Goede service gegeven

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze service, André! Fijn dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review. U mag over twee jaar van ons weer een... Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze service, André! Fijn dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review. U mag over twee jaar van ons weer een bericht verwachten voor een onderhoudsafspraak, hopende u hiermede zo voldoende geïnformeerd te hebben.
Helga

wel

deskundige monteur

Edwin de Wit

Geen suggesties

Ik zou jullie aanbevelen omdat, jullie monteur kennis van zaken heeft. Netjes en beleefd is. Vragen worden netjes en goed beantwoord en ze leggen graag wat uit.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur vakbekwaam is en erg netjes is

Op dit moment geen.

Het hierboven genoemde.