19090 beoordelingen

19090 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Service

Rien Lauwerijssen

Nog geen. Eerste inspectie!

Goede service

Informatief over werking installatie

N.v.t.

Het is natuurlijk een ieders eigen keuze. Het is nogal moeilijk om überhaupt ergens een service contract af te sluiten.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijke monteur. neemt de tijd voor uitleg.

Pas net een contract gesloten maar waarom niet.

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne toelichtingen van de monteur.

Bereid geplande werkzaamheden beter voor!

Bijna alles ging goed; minpunt is dat de gevraagde filters niet meekwamen.

Vriendelijkheid van de monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Best mijnheer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het invullen van deze review. Fijn om te lezen dat u keurig geholpen bent en tevreden over onze service en de vriendelijkheid... Best mijnheer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het invullen van deze review. Fijn om te lezen dat u keurig geholpen bent en tevreden over onze service en de vriendelijkheid van onze monteur. Wat betreft de filters, als de maten bekend zijn, nemen de monteurs deze altijd mee in hun bus, mits voorradig, anders worden ze per post na gestuurd. Mocht dit niet het geval zijn, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl , onder vermelding van deze review of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Vergeer

Aardige en kundige monteur

Aardige monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen, Hier wordt iedereen blij van, fijn dat het allemaal goed verlopen is.
met vriendelijke groet, Kemkens BV

Afspraken nakhonen en monteur duidelijk informeren over de te verrichten werkzaamheden.

Voor onderhoud zou ik Kempens aanbevelen, echter de monteur heeft geen actie ondernomen om naar de ruis in de ketel te kijken, vond hij niet nodig.
Daarnaast had ik melding gemaakt over het...
Daarnaast had ik melding gemaakt over het vervangen van de kamerthermostaat. Dat wilde hij niet doen. Dat kon ik zelf wel na het kijken naar filmpjes op YouTube.

Vriendelijke monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

beste mijnheer/mevrouw …., fijn dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact komen om te kijken wat er mis is gelopen met de... beste mijnheer/mevrouw …., fijn dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact komen om te kijken wat er mis is gelopen met de storing of het vervangen van de ruimte thermostaat. Onze monteurs hebben verschillende slimme thermostaten in de bus, en deze kunnen (uiteraard tegen betaling) geplaatst worden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl ter attentie van Yvonne. Dan ga ik het voor u uitzoeken.
met vriendelijke groet Kemkens B.V.

Jansen

Eerste service verliep goed, volgens afspraak

Op tijd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat fijn mijnheer Jansen dat u de moeite heeft genomen om deze review achter te laten. Ik wil u graag bedanken voor de mooie beoordeling, dank voor de mooie woorden en wij gaan ons best er voor doen... Wat fijn mijnheer Jansen dat u de moeite heeft genomen om deze review achter te laten. Ik wil u graag bedanken voor de mooie beoordeling, dank voor de mooie woorden en wij gaan ons best er voor doen dat u een tevreden klant zult blijven.
Helga
Namens Kemkens BV

Suggested to speed up the process.

Knowledge of the technician

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hello, Thank you for taking the time to post this review. Thanks for the comment. We do our best to process and schedule contract requests as quickly as possible.
Kind regards,
Kemkens BV