19092 beoordelingen

19092 Reviews

Scherpenhuyzen

Nauwer tijdvak van afspraak.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk en bleek verstand van zaken te hebben

Geachte mevrouw Scherpenhuyzen,
Geachte mevrouw Scherpenhuyzen,
Dank u wel voor uw positieve review, in het stookseizoen is het voor ons onmogelijk om afspraken in kleinere tijdsvakken aan te bieden dit in verband met de vele storingen die er binnen komen, wij zijn daarom genoodzaakt om onderhoud afspraken te plannen op een dagdeel, ochtend of middag.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Snel probleem opgelost

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie fijn om te horen dat u tevreden bent.
met vriendelijke groet,

J. Elfering

Ik heb iets moeten tekenen op een mobieltje, maar kon niet zien wat er gedaan is.

tot nu toe tevreden

monteur was op tijd

Geachte mijnheer Elfering,
Dank u wel voor uw positieve review.
Geachte mijnheer Elfering,
Dank u wel voor uw positieve review.
Er is bij u een 1ste inspectie aan uw cv ketel uitgevoerd en daarvoor heeft u een handtekening op de mobiel van de monteur gezet.
Onze monteur heeft een QR code op uw ketel geplakt en uw heeft als het goed is van ons een mail ontvangen met zijn bevindingen en de metingen van de ketel. Wellicht is deze mail in uw Spam terecht gekomen.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Kemkens BV

Weet niet. was voor mij gewoon goed.

hebben goed werk geleverd. snelle service. kwamen heel vakbekwaam over.

vakbekwaam

freek van ginkel

SECOND OPINION MOGELIJKHEID WANT ik twijfel over 1 raadgeving nl over de pomp langzamer zetten wat ik suggereerde (op youtube gezien en door logisch nadenken) monteur raadde het af maar ik heb... SECOND OPINION MOGELIJKHEID WANT ik twijfel over 1 raadgeving nl over de pomp langzamer zetten wat ik suggereerde (op youtube gezien en door logisch nadenken) monteur raadde het af maar ik heb gemiddeld slechts 3 radiatoren open soms 4 of 5 soms slecht 1 of 2

TO THE POINT

Dietervandenbroek

Ga zo door

Gewoon goed

Vriendelijke monteur

P.a.m. Lips

Weet ik nog niet

De service en onderhoud was prima , hele nette en vriendelijke monteur , maar de storing is nog niet opgelost , het is niets veranderd

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur netjes en vriendelijk was

Ook geiser onderhouden igv onderhoudscontract voor heteluchtverwarming

Helaas kan de geiser niet worden onderhouden door Kemkens

Kennis van hetelucht verwarming

Michel Hertogs

Misschien iets minder bevestigingen (mail, sms)

Wat viel u in positieve zin op?

De professionele monteur en op tijd!

Stuur de volgende keer dezelfde monteur!

Contract loopt pas net maar de monteur die langs kwam om de ketel te inspecteren/reinigen was zeer vriendelijk en informatief. Hij heeft professioneel gewerkt en ondertussen mijn vragen beantwoord.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en professionele monteur met interesse in zijn vak die al mijn nieuwsgierige vragen heeft beantwoord en zelf ook werkzaamheden toegelicht heeft.