19092 beoordelingen

19092 Reviews

Heijnekamp

Nog geen ivm 1 positieve ervaring

We zijn nog niet erg bekend met de service. Juist afgesloten. N.a.v. een storing blijkt dat onze ketel een nieuwe warmtewisselaar nodig heeft. Volgens de monteur gaat ons contract pas in nadat de... We zijn nog niet erg bekend met de service. Juist afgesloten. N.a.v. een storing blijkt dat onze ketel een nieuwe warmtewisselaar nodig heeft. Volgens de monteur gaat ons contract pas in nadat de ketel gerepareerd is.

Vriendelijkheid en deskundigheid

Ben

Nette deskundige monteur op bezoek gehad. Hij heeft onze vragen prima beantwoord.

Keurig te woord gestaan.

Jan van Katwijk

Alles is naar behoren uitgevoerd

Nette monteur

Dit veld niet verplicht make

Ervaren en servicegerichte monteur.

Flexible en servicegericht

Snelle planning, goede tussentijdse info en uitvoering

Wat viel u in positieve zin op?

Begeleiding van monteur in opleiding

Cathalina

Goed bezig

Goede service en kwaliteit en klantvriendelijk

Monteur was super klantvriendelijk

Jan Peters

Ga zo door

gewoon een aardige acurate monteur,die wist waar hij over had

Wat viel u in positieve zin op?

kreeg van te voren een sms dat de monteur er aan kwam, stelde zich netjes voor, en werkte netjes.

A.I.Reijerse

Nog geen

Eerste contact goed bevallen

Vakmanschap

Nee doorgaan zo top

een aanbeveling zeker weten

Wat viel u in positieve zin op?

ze staan je netjes en gen antwoord op je vragen

meldingen wanneer de monteur komt

gewoon alles