19094 beoordelingen

19094 Reviews

Nee doorgaan zo top

een aanbeveling zeker weten

Wat viel u in positieve zin op?

ze staan je netjes en gen antwoord op je vragen

meldingen wanneer de monteur komt

gewoon alles

Ga zo door

Vriendelijke monteur, komt afspraken na.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, kon vragen beantwoorden met 'verstand van zaken'

Roubos

Geen. Ben zeer tevreden!

Goede en snelle service, vriendelijke monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Net en schoon werk. Goed geïnformeerd.

F v vugt

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en uitleg servicebeurt. Meteen interactie met enexis ivm iets te hoge gasdruk. Meteen opgelost door enexis.

Bert Wielaert

Ik zou wat meer uitleg willen over hdt systeem.

Als je als bedrijf niet selectief bent met het merk van de installatie, terwijl andere bedrijven die ik benaderd heb dat wel zijn.
Verdien je het vertrouwen die wij nu hebben in jullie.

Wat viel u in positieve zin op?

Het snel herstellen van de verkeerde info (verkeerd adres)

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en kreeg netjes antwoorden op mijn vragen

Geen, ik hoop dat de volgende afspraak ook zo prettig verloopt.

Vriendelijke, komt op tijd en behulpzaam

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur kennis had van zijn vak!

zag er goed uit

aardige man

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie fijn om te horen dat u tevreden bent over onze serviceverlening.
Kemkens BV

Vereijken

Gooi die geautomatiseerde systemen zoals dit de deur uit en ga gewoon weer normaal goede service leveren. Telefonisch bereikbaar zijn bvb.

Wij hebben voor de tweede keer de hele dag zitten wachten op een monteur. Er is wederom niemand gekomen. Bellen lukt niet en op emails krijg ik geen antwoord. Dit is gewoon waardeloos. Maar ik krijg... Wij hebben voor de tweede keer de hele dag zitten wachten op een monteur. Er is wederom niemand gekomen. Bellen lukt niet en op emails krijg ik geen antwoord. Dit is gewoon waardeloos. Maar ik krijg dus wel deze geautomatiseerde evaluatie (terwijl er helemaal geen monteur is geweest)?

Wat viel u in positieve zin op?

Niets, er is helemaal geen monteur geweest. We hebben voor de tweede keer een hele dag voor niets zitten te wachten.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw,
Beste mijnheer/mevrouw,
Heel fijn om u zojuist gesproken te hebben en om een nieuwe passende afspraak met u te mogen maken. Zoals gezegd heel vervelend dat de monteur niet geweest is zonder dat u daar over bericht ontvangen hebt, dit had zo niet gemoeten en wij nemen het mee als verbeterpunt.
Kemkens BV