Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
De onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd.
Wat viel u in positieve zin op?
Opgewekte aardige monteur
De onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd.
Opgewekte aardige monteur
monteur prima, de ondersteunende afdelingen klantenservice reageert traag en de dame voor noodgevallen was ronduit klantonvriendelijk.
goed contact met de monteur en erg behulpzaam
Had graag meer info gehad over de thermostaat, instellen, vloerverwarming enz, maar hij was al weer snel weg.
app met aankondiging komst
Niks mis mee, prima service, maar ik heb hier nooit gespreken over met mensen .
Snel, vriendelijk en behulpzaam met advies
Dank u wel, Louis, voor de mooie beoordeling voor onze service. Wij gaan ons best er voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven. Wat betreft uw opmerking: onze monteur heeft een...
Je toestel blijft op deze manier op veilige en juiste wijze functioneren
De vriendelijkheid en het contact met de monteur. Het traject van informeren over het tijdstip dat het onderhoud wordt uitgevoerd.
Goedemiddag heer/mevrouw Denissen,
Super bedankt voor het mooie review, goed te horen dat het contact met ons en de monteur prima bevallen is.
Groet, Lenny namens Kemkens
Goede service, vriendelijk personeel
Aanvullende informatie
Ten eerste is het heel belangrijk om een onderhoud te plegen aan je CV- ketel, anders ben je nog veel duurder uit als hij defect is.
Ten tweede heb ik gezien dat de monteur heel professioneel...
De monteur gaf duidelijk aan wat er defect wad en hoeveel het kost voordat hij begon met zijn werkzaamheden.
Aardige monteur en goed advies
Duidelijk
Beste mijnheer/mevrouw,
Dank voor uw mooie beoordeling en uw feedback. Helaas hebben wij in de winterperiode te maken met een wat grotere drukte waardoor de wachttijden wat langer zijn dat u van...
Kennis en vakmanschap
Beste Kabaya,
Fijn dat je zo positief bent over onze kennis en vakmanschap, hier doen we het allemaal voor.
Groet, Lenny namens Kemkens