19094 beoordelingen

19094 Reviews

Geen idee

Netjes

Desirée Dieben

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede afspraken, kundige en vriendelijke monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraken en reminders dat ze onderweg zijn is prettig

Beste Desirée,
Fijn te horen dat je onze werkwijze waardeert en bedankt voor de moeite die je hebt genomen om deze review te plaatsen.

Van Bruggen

Op dit moment geen

Snel en kundig

Wat viel u in positieve zin op?

Werkt netjes, vlot en kundig

Goedemiddag heer/mevrouw van Bruggen,
Bedankt voor jullie prachtige review, goed te horen dat alles prima gegaan is. Hier doen we het voor.

v Esch

Goede service

Deskundigheid

Beste Marij,
Bedankt voor je review, fijn te horen dat je zo tevreden bent en onze deskundigheid waardeert.

Van ierssel

Goede service door een vriendelijke medewerker van uw bedrijf

Vriendelijkheid en vakmanschap

Hallo Sjakoenja,
Fijn te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je review.

Snel geregeld, concurrerende prijs

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, rustig en netjes werkend

R. Keizer

De CV ketel heeft onlangs inspectiebeurt gehad. Werd grondig uitgevoerd door een nette en kundige medewerker.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer nette en kundige medewerker

Beste Roel,
Fijn te horen dat onze eerste kennismaking goed verlopen is en je tevreden bent over onze collega. Bedank voor deze review.

N.v.t

Momenteel nog te kort klant

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, duidelijk en no nonsense aanpak

Fam van de kerkhof

1e onderhoudsbeurt is gedaan, wel vreemd dat er niet gekeken is of er water bij gevuld moet worden

Wat viel u in positieve zin op?

Denk dat er wel een prettige werksfeer is

Geachte familie van de Kerkhof,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u tevreden bent.
Kemkens BV

Klantenbehoud behoeft veel aandacht.

Onbeschoft gedrag van de medewerker

Wat viel u in positieve zin op?

Eigenlijk niks. Ben ruim 10 jaar klant, verhuisd en wilde contract vorige eigenaar voortzetten. De monter kwam al mopperend en klagend binnen.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review, helaas kunnen wij via deze site niet uw gegevens achterhalen, graag zouden wij telefonisch met u in contact komen en daarom wil ik u verzoeken om ons te mailen met vermelding van review Feedback Company en uw postcode en huisnummer. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw review te bespreken.
Kemkens BV