Ze komen snel en lossen het probleem snel en goed op. De monteurs zijn altijd heel aardig en meedenkend.

Kunt u dit toelichten?

Telefonisch werd een afspraak gemaakt en de monteur kwam langs en heeft het snel opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van alle medewerkers

nvt

Reactie Kemkens Storing:

Bedankt voor het plaatsen van deze review en de positieve beoordeling! Wat een mooie woorden over onze service en de vriendelijkheid van onze collega's. Wij zullen er voor zorgen dat je in de... Bedankt voor het plaatsen van deze review en de positieve beoordeling! Wat een mooie woorden over onze service en de vriendelijkheid van onze collega's. Wij zullen er voor zorgen dat je in de toekomst net zo tevreden zult blijven.
Kemkens BV

Service is niet altijd goed

Bellen

Vriendelijkheid

Afvoer condens controleren

Reactie Kemkens Storing:

Dank u, dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. U geeft een opmerking over onze service, waar ik graag persoonlijk met u over in contact wil komen om te kijken of we u nog ergens... Dank u, dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. U geeft een opmerking over onze service, waar ik graag persoonlijk met u over in contact wil komen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Onduidelijk en totaal niet begripvol aan de telefoon

Kunt u dit toelichten?

Vanaf vrijdag avond de storing gemeld, waarna er continu wordt beloofd dat er iemand langskomt. Vervolgens komt er op maandag pas iemand langs.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur op maandag ochtend was wel erg vriendelijk en behulpzaam.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ben vriendelijk en behulpzaam naar je klanten

Reactie Kemkens Storing:

Heel vervelend te horen dat het niet naar tevredenheid gegaan is. Graag zou ik een en ander voor je willen uitzoeken maar vanuit de review kan ik de gegevens niet inzien. Zou je alsnog je gegevens... Heel vervelend te horen dat het niet naar tevredenheid gegaan is. Graag zou ik een en ander voor je willen uitzoeken maar vanuit de review kan ik de gegevens niet inzien. Zou je alsnog je gegevens willen doorgeven via de mail klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 onder vermelding van je postcode en huisnummer zodat ik kan kijken wat er precies gebeurt is.
Groet Lenny namens Kemkens BV

Snelle actie

Kunt u dit toelichten?

Er werden meteen goede afspraken gemaakt mbt bezoek monteur

Snelle actie

Neen

Reactie Kemkens Storing:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelheid waarmee de afspraak gemaakt kon... Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelheid waarmee de afspraak gemaakt kon worden.

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Niet bereikbaar in t weekend

Fijn geholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Speel een bandje af dat er in t weekend geen service is, maar zet mensen niet in de wacht met het idee dat je geholpen wordt.

Deze feedback heeft betrekking op het verhelpen van de storing in het weekend en dat is zeer snel en adequaat verholpen. Chapeau!

Kunt u dit toelichten?

Nee, bellen en binnen 2 uur was de monteur er. Ik denk wel dat het geholpen heeft dat het zomer is en minder druk met storingen, maar heel tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Professionele en kundige medewerker.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De oorzaak van de storing is gelegen in de initiële installatie ca. 2,5 jaar geleden. Het afvoer pijpje van het overdruk ventiel van de ketel is naar mijn mening niet handig geïnstalleerd. Het was... De oorzaak van de storing is gelegen in de initiële installatie ca. 2,5 jaar geleden. Het afvoer pijpje van het overdruk ventiel van de ketel is naar mijn mening niet handig geïnstalleerd. Het was erg kort en is horizontaal in de afvoerbuis gevouwen. Het afvoerpijp je is uiteindelijk gescheurd door de spanning en heeft tot enorme lekkage in de keuken eronder geleid. Ik heb hier foto’s van, mocht u hier geïnteresseerd zijn. Het is een goed voorbeeld van hoe het niet moet. (Trainings materiaal voor monteurs in opleiding).

Reactie Kemkens Storing:

Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en voor de positieve beoordeling met 5 sterren! Wat mooi om te lezen dat onze monteur u in het weekend snel... Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en voor de positieve beoordeling met 5 sterren! Wat mooi om te lezen dat onze monteur u in het weekend snel heeft kunnen helpen met de storing. Mocht u nog contact met ons op willen nemen hierover zou dan u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga.

Ria

De medewerkers van Kemkens zijn vriendelijk en verstaan hun vak alleen gemaakte afspraken verlopen niet altijd goed en er is niet voldoende personeel om de storing dezelfde dag op te lossen.

Kunt u dit toelichten?

Melden ging snel alleen de storing was vrij laat opgelost

Vriendelijke mensen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Graag zou ik zien dat een storing dezelfde dag nog bekeken kan worden en dat de monteur met de juiste onderdelen naar de klant toe komt.

Reactie Kemkens Storing:

Goed te horen dat je tevreden bent over de kennis van onze medewerkers. Als je met een storing zit doen we altijd ons uiterste best om dezelfde dag te komen alleen soms is het zo dat er onderdelen... Goed te horen dat je tevreden bent over de kennis van onze medewerkers. Als je met een storing zit doen we altijd ons uiterste best om dezelfde dag te komen alleen soms is het zo dat er onderdelen besteld moeten worden en we dan op een andere dag moeten terugkomen.
Groet Lenny
namens Kemkens BV

Biekhram

De eerste monteur die langs kwam die hoeft iet meer bij mij maar de 2e monteur is top

Kunt u dit toelichten?

Wij hebben een week zonder warm water moeten zijn

Wat viel u in positieve zin op?

Je monteur was heel vriendelijk en heeft zij werk perfect uitgevoerd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dat jullie bij een eerste bezoek zoals bij mij een vakman sturen net zoals de 2e monteur die hier was

Reactie Kemkens Storing:

Graag wil ik reageren op uw review. We zijn bij u geweest voor een 1e inspectie gedaan. Daarbij zag de monteur dat de rookgasafvoer vervangen en gebeugeld moest worden. Deze moest nog besteld worden... Graag wil ik reageren op uw review. We zijn bij u geweest voor een 1e inspectie gedaan. Daarbij zag de monteur dat de rookgasafvoer vervangen en gebeugeld moest worden. Deze moest nog besteld worden vandaar dat het iets langer heeft geduurd. Excuus hiervoor. Ik ga er vanuit dat alles nu prima werkt, zo niet dan hoor ik graag van u op 088 505 0300.
Lenny namens Kemkens BV

Heldere communicatie en goede service

Kunt u dit toelichten?

Gebeld eind van de middag en dag later is de storing opgelost.

Duidelijke communicatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het zou prettig zijn als er een globale tijdsindicatie (bijv. dagdeel) bekend is wanneer de monteur langs komt zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Wel prettig dat ik een sms heb... Het zou prettig zijn als er een globale tijdsindicatie (bijv. dagdeel) bekend is wanneer de monteur langs komt zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Wel prettig dat ik een sms heb ontvangen dat de monteur onderweg was.

Prima service

Vriendlijk en behulpzaam