Netjes en snel gereageerd en probleem opgelost

Kunt u dit toelichten?

Snel contact en monteur heeft zelfde dag probleem verholpen

Vriendelijk en snel

Reactie Kemkens Storing:

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review achter te laten. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons klantenservice en het snelle verhelpen van het probleem door onze monteur.... Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review achter te laten. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons klantenservice en het snelle verhelpen van het probleem door onze monteur. Daar doen we het voor!

Teklenburg

Eerste monteur niet echt hulpvaardig maar de tweede was super

Kunt u dit toelichten?

Waar ligt de grens tussen ketel en schoorsteen.

Niets

Niets

Simon Veenman

Ik zou Kemkens van harte aanbevelen. Goed en snel contact. Snelle verholping van de storing

Kunt u dit toelichten?

Ik werd meteen te woord gestaan en de zelfde dag zou iemand langskomen en dit gebeurde ook

Deskundigheid en vriendelijkheid monteur

Op dit moment geen

Fred Bochem

Diagnose van mijn regelprobleem door Patrick op een slimme wijze uitgevoerd

Kunt u dit toelichten?

Duurde even voordat ik een beslissing heb genomen

Wat viel u in positieve zin op?

Bereidheid te luisteren en mee te denken over de oplossing

evt

Bij de montage van een warmtepomp is er geen rekening gehouden met resonantie van de pomp op de houten vloer en dat geluid dringt door naar de daaronder gelegen slaapkamers met als gevolg dat je... Bij de montage van een warmtepomp is er geen rekening gehouden met resonantie van de pomp op de houten vloer en dat geluid dringt door naar de daaronder gelegen slaapkamers met als gevolg dat je hiervan wakker wordt

Geen moeite

Wat viel u in positieve zin op?

Ik kan op bijna alle hierboven gestelde vragen geen antwoorden geven omdat het probleem niet direct kon worden verholpen

Bij de 1e schouw had men dit moeten zien/ kunnen zien en kunnen verwachten

Reactie Kemkens Storing:

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te... Dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren. Is het voor u mogelijk om contact met ons op te nemen? U mag vragen naar Helga. Ons mailadres is: klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330.
Kemkens BV

Deskundigheid wartmtepomp bij de monteur.

Kunt u dit toelichten?

Goede bereikbaarheid, vriendelijke receptioniste, kan snel schakelen en snel geholpen

deskundigheid, vriendelijkheid personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

op deze voet doorgaan met de dienstverlening

Afspraken worden snel gemaakt, correct verwerkt en overeenkomstig afspraak nagekomen.

Kunt u dit toelichten?

Afspraak was snel gemaakt en correct opgenomen.

---

---

Ze komen niet altijd bij een storing

Kunt u dit toelichten?

Ik kreeg 2x een verkeerd advies, telefonisch.

Weet ik niet

Goedemiddag mevrouw Provoost,
Goedemiddag mevrouw Provoost,
Heel vervelend voor u dat de storing aan uw toestel niet helemaal duidelijk bij ons KCC is binnengekomen. Onze KCC medewerkers proberen vaak om samen met de klant de ketel weer aan de praat te krijgen. Helaas is dat bij u niet gelukt en is er toch nog een monteur aan te moeten komen. Gelukkig werkt uw ketel nu weer naar behoren.
Monique

Linda Konickx

De monteur was gefrustreerd omdat de oorzaak van de klacht niet door de cv ketel kwam maar door de dakdekkers. Dat wist ik niet. Ik voelde me erg geïntimideerd; ik heb daarover een klacht ingediend

Wat viel u in positieve zin op?

Intimiderende medewerker ik voelde mij niet veilig

?

Reactie Kemkens Storing:

Goh Linda, dat is natuurlijk nooit de bedoeling dat je zo onder de indruk raakt van de monteur. Ik heb begrepen dat je inmiddels met zijn leidinggevende hebt gesproken en de monteur is er ook op... Goh Linda, dat is natuurlijk nooit de bedoeling dat je zo onder de indruk raakt van de monteur. Ik heb begrepen dat je inmiddels met zijn leidinggevende hebt gesproken en de monteur is er ook op aangesproken. Ik zal er voor zorgen dat u een kleine attentie ontvangt, als excuus.
Kemkens BV

Het probleem is goed opgelost, maar de wachttijd tussen de melding van het probleem en de komst van de monteur was vrij lang, namelijk drie dagen. In ons geval bleek dat niet erg te zijn, maar dat... Het probleem is goed opgelost, maar de wachttijd tussen de melding van het probleem en de komst van de monteur was vrij lang, namelijk drie dagen. In ons geval bleek dat niet erg te zijn, maar dat weet je niet van tevoren.

Kunt u dit toelichten?

Zie hierboven: vrij lange wachttijd.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid en goede uitleg door de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Een kortere wachttijd totdat de monteur komt, zou fijn zijn.

Reactie Kemkens Storing:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en de mooie beoordeling voor onze service. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, als... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en de mooie beoordeling voor onze service. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, als onze planning vol is wordt er ingeschat hoe urgent de storing is. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren.