L. van der Meij

Ik beveel geen bedrijven aan, er zijn er meer en ik ga niet vergelijken

Kunt u dit toelichten?

Na de melding kwam er vrij snel een monteur die iets zou bestellen. Dat kwam maar niet binnen. Na 7 weken en diverse telefoons kwam er een andere monteur die het probleem in een half uur oploste.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid, ook aan de telefoon. Nette werkwijze

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

de juiste monteur sturen en sneller actie ondernemen als de storing niet opgelost wordt

Hoi Loes,
Dank je voor je review, wel vervelend te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op het vervangen van de ontluchters. Deze waren een tijd niet op voorraad, excuses daarvoor.
Maar...
Hoi Loes,
Maar fijn dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
namens Kemkens BV

Karel

Goede en snelle service, monteur werkt snel en heeft een goede vakkennis.

Kunt u dit toelichten?

Was geen dringende storing, vrijdag gebeld en maandag erna is de storing verholpen. 👍

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de medewerkers en de vakkennis van de monteur!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nee, alles is prima in orde bij Kemkens.

Goedemiddag Karel,
Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Hier doen we het voor.
Lenny namens...
Goedemiddag Karel,

Michiel Schouten

Prima service

Kunt u dit toelichten?

Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt

Kosten

Ga zo door!

Goedemiddag Michiel,
Fijn te horen dat je zo tevreden over ons bent, hier doen we het voor maar om het dan via een review van een tevreden klant terug te horen maakt het extra leuk.
Groet...
Goedemiddag Michiel,
Lenny namens Kemkens BV

Niet alle monteurs zijn even vakbekwaam

Kunt u dit toelichten?

De monteur heeft bij de 1e melding van drukverlies van de cv meteen het expansievat vervangen, zonder naar een oorzaak te zoeken. Dit was ook niet het probleem en een onnodige vervanging.
Na 2...
Na 2 dagen is de oplossing van dezelfde monteur om maar lekdetectie in te schakelen. O.a. een defecte koppeling bij een radiator veroorzaakt het druk verlies. De monteur die dit komt repareren maakt de cv open en ziet dat er water in de cv installatie staat, dus een gescheurde …… deze storing wordt via Nefit opgelost.
Dit alles na ong 4 weken. Als de laatste monteur bij de 1e melding was geweest had het ong 1 week geduurd dat het opgelost was met aanzienlijk minder kosten voor ons en voor Kemkens (uurloon en voorrijkosten) oh ja de eerste monteur heeft nog zeker 3/4 uur voor de deur in zijn bus zitten bellen.

Wat viel u in positieve zin op?

De slechte score is het gevolg van een monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zuinig zijn op goed personeel

Reactie Kemkens Storing:

Dank voor het invullen van deze review. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat de oorzaak van de storing niet meteen gevonden is.... Dank voor het invullen van deze review. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat de oorzaak van de storing niet meteen gevonden is. Vooral als het om drukverlies gaat is het even zoeken naar de oorzaak.
We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren. Mocht u nog verdere vragen hebben zou u dan contact met ons op willen nemen? U mag vragen naar Helga. Ons mailadres is: klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330.
Helga

Goede ervaringen mee.

Goed bereikbaar

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers kundig en lossen t graag op. En vriendelijk.

Reactie Kemkens Storing:

Dank voor uw recensie en de mooie beoordeling met 5 sterren. Ook dank voor de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze medewerkers.
Helga

Houg

Prima service

Bellen heel makkelijk met

Snel gemaakt

Goedemiddag Houg,
Dank je voor je review, fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Geen nadere toelichting.

Kunt u dit toelichten?

Het contact begon wat ruw, maar is uitstekend hersteld.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er gelukkig nog rationele, klantgerichte, mensen werken bij Kemkens en niet alleen blind een kil en star beleid gevolgd wordt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets beter op kansen letten dan op onmogelijkheden.

Geachte mijnheer/ mevrouw,
Geachte mijnheer/ mevrouw,
Dank u wel voor uw review, ik begrijp dat er even een slechte start is geweest maar dat de storing inmiddels voor u naar tevredenheid is opgelost, fijn om te horen.
Monique

Fijne monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur met kennis en inzet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Deskundig, vlot in afwerking en bovendien heel vriendelijk met voldoende tijd voor uitleg van werkzaamheden.

Kunt u dit toelichten?

Er gaat wat fout bij planning. Melding monteur komt ‘s morgens om vervolgens doodleuk vanwege ziekte ‘s middags te komen. Geeft wel problemen met wachten.

Deskundigheid en vriendelijkheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Planning beter afstemmen met klant

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Dank je voor de review, vervelend te lezen dat er iets niet helemaal goed is gegaan met onze planning. Ik kan niet zien wat het probleem is geweest maar excuses daarvoor. Dit is niet hoe we normaal gesproken werken.
namens Kemkens

Paul Blok

Goede service

Snel en accuraat geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Vakkundig en snel gemaakt moest wel.op het onderdeel wachten

Ga zo door

Hallo Paul,
Fijn te horen dat je ze tevreden bent over onze service en dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen.
namens Kemkens