Cécile Creusen

Snel contact. Monteur dezelfde dag gekomen en heeft het probleem vakkundig opgelost.

Kunt u dit toelichten?

Kreeg meteen iemand aan de lijn. Om 6.00 uur in de ochtend. Top.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en vakkundig. Goede service.

Ga zo door.

Annabel

Top service!

Kunt u dit toelichten?

1 telefoontje en de volgende dag op een fijn tijdstip stond de monteur voor de deur!

Wat viel u in positieve zin op?

Onwijs aardige monteur, heeft vriendelijk geholpen en stond op het punt weg te gaan, maar ik moest overleggen met mijn buurvrouw voor een beugel op te hangen, ik vroeg of hij het toch nog last... Onwijs aardige monteur, heeft vriendelijk geholpen en stond op het punt weg te gaan, maar ik moest overleggen met mijn buurvrouw voor een beugel op te hangen, ik vroeg of hij het toch nog last minute kon ophangen, geen enkel probleem en de beugel hing binnen 5 minuten!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Niks! Ben super tevreden en blij en de monteur die bij mij is geweest krijgt 10 punten! dankjewel voor de afspraak

Ton

Had een storing met de ketel en monteur is er 3 keer voor moeten komen.

Kunt u dit toelichten?

Had dit wel via de cheat gedaan via de telefoon duurt het echt te lang.

Wat viel u in positieve zin op?

Op zich prima. Alleen het ieder keer opnieuw een monteur sturen duurt te lang. Moet er iedere keer opnieuw voor vrij pakken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Proberen storing in 1 of 2 keer te verhelpen.

C?stroo

Ik heb het idee dat men de storing zoek maar niet weet wat het is

Niets

Reactie Kemkens Storing:

Beste mijnheer Stroo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. Ik heb het even nagevraagd voor u en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door onze planning, uw storing aan... Beste mijnheer Stroo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. Ik heb het even nagevraagd voor u en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door onze planning, uw storing aan uw cv-installatie is hier onder de aandacht.
Ik hoop u zo voldoende geïnformeerde te hebben.
Helga

GEEN

A.J.van de Kant

Goede snelle service

Kunt u dit toelichten?

Hoefde niet te lang bij telefoongesprek te wachten afspraak snel gemaakt

Wat viel u in positieve zin op?

Goede correcte service door vriendelijke monteur

Ga zo door

paul van welij

Klantgericht

Kunt u dit toelichten?

nader overleg met telefoniste lukte

communicatie van de technici

doorvragen van telefoniste

Ik ben tevreden over de wijze waarop het probleem wordt opgelest.

Kunt u dit toelichten?

Mijn probleem is keurig o0pgelost, maar moest wel ruim een maand wachten op een monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Het meedenken van de monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De bereikbaarheid is prima, maar ik moest lang wachten tot er een monteur langs kwam.

Reactie Kemkens Storing:

Beste heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten . Helaas is het in deze koude periode drukker met afspraken, van mensen die zonder warm water en verwarming... Beste heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten . Helaas is het in deze koude periode drukker met afspraken, van mensen die zonder warm water en verwarming zitten. Deze gaan natuurlijk voor, maar houd dan ook in dat storingen of instalatiewerk, die indirect te maken hebben met warm water en verwarming, wat langer op zich kunnen laten wachten dan dat u van ons gewend bent. onze excuses hiervoor. Mocht u hierover nog met ons in gesprek willen gaan kunt u uiteraard mailen naar klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330. u mag dan vragen naar Yvonne.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Snelle reatie

online formulier en bellen

snelle reatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

kleiner tijdblok om thuis te blijven

Reactie Kemkens Storing:

Beste Heer, mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. We beseffen dat een dagdeel erg lang is. In het stookseizoen zijn we echter genoodzaakt de tijdsblokken wat ruimer te plannen dan in een rustigere... Beste Heer, mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. We beseffen dat een dagdeel erg lang is. In het stookseizoen zijn we echter genoodzaakt de tijdsblokken wat ruimer te plannen dan in een rustigere periode. Toch is er altijd de mogelijkheid om samen met een klantenservice medewerker een passend ( korter) tijdsblok af te spreken en u krijgt nog een sms bericht voordat hij daadwerkelijk naar u onderweg is. Nogmaals dank voor het invullen van de review. Met vriendelijke groet, Yvonne, Kemkens.BV

Heldere communicatie - volgens afspraak verlopen - keurig afgehandeld

Kunt u dit toelichten?

lange wachttijd bij telefonisch contact

vriendelijk

nee

Reactie Kemkens Storing:

Beste mijnheer/ mevrouw, dank u wel voor de positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze service. Fijn dat de communicatie en de afspraak vlot verliep. Helaas hebben wij in deze winterperiode... Beste mijnheer/ mevrouw, dank u wel voor de positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze service. Fijn dat de communicatie en de afspraak vlot verliep. Helaas hebben wij in deze winterperiode het wat drukker aan de telefoon waardoor de wachttijd wat langer is dan u van ons gewend bent.
Kemkens BV