Iris Greve

Tevreden

Kunt u dit toelichten?

Telefoon werd redelijk snel beantwoord.

Wat viel u in positieve zin op?

Ontzettend aardige monteurs en medewerkers aan de klantenservice. Kundig en denken mee. Doen er alles aan om je, zo snel mogelijk, te helpen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteur deed alles maar half

melding werkte goed.

Wat viel u in positieve zin op?

lekkage is goed verholpen, maar de rest niet,

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

monteur goede instructies meegeven over de klacht.

Beste mijnheer/mevrouw,
Beste mijnheer/mevrouw,
Wat fijn om te lezen dat onze monteur de lekkage heeft kunnen verhelpen voor u. Mochten er verder nog storingen zijn zou u dan contact met ons op willen nemen? Wij helpen u graag. U kunt bellen naar 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl
Helga
Namens Kemkens BV

Prima service

1 telefoontje aan storingsnummer

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle service zelfs op zondag

spuijbroek

Na het telefoontje is het probleem snel verholpen. Jammer genoeg had de meonteur niet het juiste onderdeel bij zich, en moet ik nu wachten tot de volgende ondehoudsbeurt. maar wel betalen voor de... Na het telefoontje is het probleem snel verholpen. Jammer genoeg had de meonteur niet het juiste onderdeel bij zich, en moet ik nu wachten tot de volgende ondehoudsbeurt. maar wel betalen voor de nieuwe packing.
terwijl ik 12,50 per maand betaal voor onderhoud, en dan maar 1x in de 2 jaar de onderhoud krijg.

zie vorige reactie.
niet het juiste onderdeel i
bij zich in de bus.

n.v.t.

n.v.t.

Geachte mijnheer Spuijbroek,
Geachte mijnheer Spuijbroek,
Ik zie dat onze monteur voor nu uw storing heeft kunnen verhelpen met een ander type stromingssensor. Mocht deze weer problemen geven dan mag altijd contact met ons opnemen en dan zorgen wij dat de monteur het juiste onderdeel bij heeft. Anders gaan we het onderdeel bij het eerst volgende onderhoud vervangen. Helaas hebben onze storingsmonteurs niet alle onderdelen in hun bus en de monteur is in het weekend bij u langs geweest en dan is onze leverancier helaas gesloten anders had hij het onderdeel nog op kunnen halen.
Met vriendelijke groet
Kemkens BV

Het is een grotere onderneming; dat geeft vertrouwen.

Kunt u dit toelichten?

wachttijd was ongeveer 15min. storing gemeld en dezelfde dag teruggebeld door de planner. dag van reparatie na 3 weken.
Vond ik overkomelijk omdat het geen zeer urgente lekkage was.
CV...
Vond ik overkomelijk omdat het geen zeer urgente lekkage was.
CV kon nog voorzichtig gebruikt worden

Wat viel u in positieve zin op?

Ze hebben er alles aan gedaan om een oplossing te bedenken want de hele storing kon door het hoge water (daardoor wateroverlast in kruipruimte) niet helemaal verholpen worden

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw vertrouwen in ons bedrijf, fijn dat u tevreden bent over onze serviceverlening.

Theo De Groof

Prettige monteur met goede en duidelijke uitleg van e.a.

Kunt u dit toelichten?

Het was die dag van de melding erg druk(lange wachttijd)

Positieve monteur

Geachte mijnheer de Groof,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze serviceverlening.

Snelle respons, goede service

Kunt u dit toelichten?

Online melding ingediend en paar uur later teruggebeld voor afspraak

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was vriendelijk en gaf uitgebreid uitleg en testte alles zorgvuldig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik heb geen mail gekregen met daarin de afgesproken dag&tijd dat de monteur langs zou komen, zo'n mailtje maakt het wel duidelijk

Goede service, vriendelijke monteurs, werken netjes

Kunt u dit toelichten?

Gebeld, snelle afspraak en verholpen op afgesproken datum

Probleem opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Begrijpelijke gebruiksaanwijzing voor ingewikkelde cv ketels voor bewoner én monteur (in ons geval loodgieter)

Heleen

Goede4 service

weinig moeite

Wat viel u in positieve zin op?

redelijk snel en goed geholpen

Snelle en goede service.

Kunt u dit toelichten?

Snel contact. Daarna gelijk door gezet voor hulp.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer aardige en correcte monteur.