Heel betrouwbaar

Deskundigheid, vriendelijkheid.

Ga zo door

Mijn ervaring is wisselend. Koste veel moeite om zover te komen. Nu we eenmaal zover zijn gaat het wel.

Kunt u dit toelichten?

Storing melden via website gaat eenvoudig. De storing verhelpen is mijn inziens nog niet gelukt.

Wat viel u in positieve zin op?

De reactie tijd na de melding via mail.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Probeer de klacht te begrijpen en leg uit aan de klant.

Beste klant,
Ik begrijp dat niet meteen alles naar wens is verlopen maar dat u nu wel tevreden bent.
Dat is fijn om terug te krijgen waarvoor ik u dank.
Mocht er onverhoopt wat zijn...
Beste klant,
Dat is fijn om terug te krijgen waarvoor ik u dank.
Mocht er onverhoopt wat zijn aarzel niet om contact met ons op te nemen want daar zijn wij voor!
Met vriendelijke groet namens Kemkens,
Kalinka

Melis

Omdat er volgens de monteur nog al wat verkeerd was aangesloten

Kunt u dit toelichten?

Zou niet als storing verwerkt moeten

Wat viel u in positieve zin op?

Goede monteur die zouden er meer moeten zijn

N

Beste heer/ mevrouw Melis,
Ik begrijp dat e.e.a. niet goed is gegaan met de aansluiting in het begin.
Beste heer/ mevrouw Melis,
Ik begrijp dat e.e.a. niet goed is gegaan met de aansluiting in het begin.
Onze service-monteur is geweest heb ik na gekeken en hoop dat alles nu goed is en mocht er onverhoopt toch iets zijn laat het ons dan weten!
Met vriendelijke groet namens Kemkens,
Kalinka

Twijfel geval

Kunt u dit toelichten?

Kon de storing niet echt vinden

Vriendelijkheid

Nvt

Prettige communicatie. Vriendelijke, deskundige afhandeling

Kunt u dit toelichten?

Ik moest eerst langs een telefoniste en thuis voorwerk doen. Alhoewel ik al wist dat het om de thermostaat ging.

Wat viel u in positieve zin op?

Zoals eerder gezegd de prettige communicatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Helaas is de de opwarmtijd van de radiatioren nu veel langer dan voorheen. Ik hoop dat dat nog in orde wordt gebracht.

Reactie Kemkens Storing:

Dank u wel voor deze fijne reactie van uw kant!

Ruime dienstverlening, snelle reactie en goede service

Kunt u dit toelichten?

Het is begrijpelijk dat je alleen voor spoedeisende zaken (geen verwarming) in het weekend kunt bellen. De overige dienstverlening daar staat op de website geen vermelding wat je moet doen als er... Het is begrijpelijk dat je alleen voor spoedeisende zaken (geen verwarming) in het weekend kunt bellen. De overige dienstverlening daar staat op de website geen vermelding wat je moet doen als er een storing is. Misschien kan dat, vanuit het oogpunt van service, wel toegevoegd worden. Of een mogelijkheid om digitaal toch de melding te doen dat je vervolgens de eerstvolgende werkdag teruggebeld wordt om een afspraak in te plannen.

Wat viel u in positieve zin op?

Kundige mensen en gemakkelijk inplannen van een afspraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zie reactie bij vraag "moeite voor een afspraak".

SNELLE EN CORECTE DIENST VERLENING

SNEL GEHOLPEN

VLUG

GEEN

Goed geholpen bij informatie nieuwe installatie, installeren en opstarten nieuwe installatie en werking ervan OK. Ook heel goed geholpen en verholpen van eerste storing.

Kunt u dit toelichten?

Geen moeite na telefonisch contact, montuur binnen uur aanwezig en goed storing verholpen

alles

geen, ga zo door

Over het algemeen zijn wij tevreden over de service, maar het laatste bezoek van uw monteur heeft hier danig de klad in gebracht.

Kunt u dit toelichten?

Het was geen moeite om de storing te melden maar wel om verholpen te krijgen.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige mevrouw die onze klacht noteerde toen ik belde om de storing te melden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Fijn als monteur een hand geeft en zich voorstelt. Verder dat hij een luisterend oor heeft ipv zijn eigen verhaal steeds te herhalen

Reactie Kemkens Storing:

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te... Dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren.
Helga
Kemkens BV

Vriendelijk en deskundig

Kunt u dit toelichten?

Gebeld en meteen afspraak kunnen maken

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en behulpzaam. Denken ook mee