Cor

Goed service en vriendelijk personeel. Alleen de telefonische bereikbaarheid mag duidelijk wat verbeterd worden.

Kunt u dit toelichten?

De telefonische bereikbaarheid was slecht, ongeveer 30 minuten geduurt voordat ik een medewerker te spreken had.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Callcenter uitbreiden met medewerkers.

JW Verbeek

Komen de contractuele afspraken niet na.

Kunt u dit toelichten?

ik heb 2 dagen in de kou gezeten voordat ze kwamen, en dan nog hadden ze het maar gedeeltelijk opgelost bleek de volgende dag. Toen ik weer belde, wilden ze ons weer 2 dagen laten wachten, maar door... ik heb 2 dagen in de kou gezeten voordat ze kwamen, en dan nog hadden ze het maar gedeeltelijk opgelost bleek de volgende dag. Toen ik weer belde, wilden ze ons weer 2 dagen laten wachten, maar door veel moeite van onze kant besloten ze toch maar om direkt te komen.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid van de monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

onderhoud van de ketels elke 2 jaar (geen 3) zoals met het aangaan van ons contract is afgesproken, 3 jaar is te lang. En sneller een monteur sturen, ik neem aan dat ze zelf ook niet in de kou en... onderhoud van de ketels elke 2 jaar (geen 3) zoals met het aangaan van ons contract is afgesproken, 3 jaar is te lang. En sneller een monteur sturen, ik neem aan dat ze zelf ook niet in de kou en zonder warm water willen zitten.

Reactie Kemkens Storing:

Beste mijnheer Verbeek, dat is jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent in onze service. Ik heb een en ander nog nagezocht en zie dat er in twee dagen tijd drie keer een monteur bij u is geweest.... Beste mijnheer Verbeek, dat is jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent in onze service. Ik heb een en ander nog nagezocht en zie dat er in twee dagen tijd drie keer een monteur bij u is geweest. Ik ga er van uit dat alles nu weer in orde is. Mocht u nog vragen hebben over de frequentie van het onderhoud dan kunt u contact met ons opnemen, u mag vragen naar Helga. Rest mij nog om te bedanken over de complimenten over de vriendelijkheid van onze monteurs.
Helga
Namens Kemkens BV

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Ik wilde rechtstreeks mailen maar krijg dan een invulformulier waar ik mijn verhaal onvoldoende in kwijt kan.

Vriendelijk personeel.

Alles tegelijk aanpakken.

Beste mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de complimenten voor de vriendelijkheid van onze collega's. Jammer dat het niet gelukt is met het invullen van het formulier, maar gelukkig heeft u ons via een andere weg kunnen bereiken.

Jeroen van Lankveld

Slechte service bij storing

Kunt u dit toelichten?

Lijn bezet, na bericht op website pas na paar dagen teruggebeld, aan telefoon alle informatie opnieuw door moeten geven, monteur die uiteindelijk langskomt is niet op de hoogte van storing en kan... Lijn bezet, na bericht op website pas na paar dagen teruggebeld, aan telefoon alle informatie opnieuw door moeten geven, monteur die uiteindelijk langskomt is niet op de hoogte van storing en kan niet helpen, monteur is ongeïnteresseerd en wil vooral zo snel mogelijk weer naar buiten, uiteindelijk is er niets gebeurt

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg voor betere bereikbaarheid, doorgeven van informatie intern en meer klantgerichtheid op locatie

Reactie Kemkens Storing:

Dat is niet zo fijn om te lezen Jeroen, dat u problemen heeft ondervonden met het melden van de storing. We hebben wat drukke dagen achter de rug waardoor wij de klanten niet zo snel te woord konden... Dat is niet zo fijn om te lezen Jeroen, dat u problemen heeft ondervonden met het melden van de storing. We hebben wat drukke dagen achter de rug waardoor wij de klanten niet zo snel te woord konden staan als u gewend bent van ons. Ik heb u inmiddels geprobeerd te bellen en uw voicemail ingesproken met de vraag of alles in orde is met uw warmtepomp? Mocht dit niet zo zijn wilt u dan contact met ons opnemen? U kunt vragen naar Helga.
Kemkens BV

Ben altijd voorzichtig om een bedrijf aan te bevelen, iemand anders kan een andere beoordeling geven.

Geen moeite

Wat viel u in positieve zin op?

Snel en goed en vriendelijk geholpen, zowel door de mevrouw aan de telefoon als door de monteur, niets op aan te merken.

Yvo van loon

Aardige deskundige medewerkers. Aardig telefonisten. Medewerkers kunnen overleggen met hoofd monteur voor de. Oplossing. Sta wel soms lang in de wachtrij.

Kunt u dit toelichten?

Lange wachttijd bij bellen.

Aardige monteur, deskundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Is telefonisch contact te versnellen ?

Snel een afspraak gemaakt en heel goed geholpen.

Kunt u dit toelichten?

Via website snel bericht achter kunnen laten waarnaar snel telefonisch contact met mij werd opgenomen

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid maken afspraak en bieden van oplossing (monteur nog snel even rondgereden om kapot onderdeel te halen)

Eigenlijk niks

Ik was nog geen klant en werd toch netjes geholpen.

Kunt u dit toelichten?

Ik moest wel eerst een cotract afsluiten.

Een super goede monteur

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat goed om te lezen dat wij u snel en netjes hebben kunnen helpen, wij gaan er voor zorgen dat u in de toekomst een tevreden klant zult blijven.
Met vriendelijke...

Helder en duidelijk uitgelegd

Gewoon gebeld en uitgelegd

Wat viel u in positieve zin op?

Heel behulpzaam en vriendelijk met goede uitleg.

Zo doorgaan

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor het invullen van de review en wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk en met een goede uitleg geholpen bent. Wij nemen uw opmerking ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.
Kemkens BV

Ik ben al heel lang klant, ik vind Kemkens betrouwbaar.

Kunt u dit toelichten?

Klein keuzemenu en de telefoon werd meteen opgenomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Goeie toelichting en goeie tips

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Bij de telefoon iemand die meer inhoudelijke kennis heeft? Achteraf gezien was bezoek wellicht overbodig en telefonische hulp voldoende. (Ik had de ketel iets te veel bijgevuld. Had zelf kunnen... Bij de telefoon iemand die meer inhoudelijke kennis heeft? Achteraf gezien was bezoek wellicht overbodig en telefonische hulp voldoende. (Ik had de ketel iets te veel bijgevuld. Had zelf kunnen aftappen naar minder waterdruk)

Beste mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor de mooie beoordeling voor onze service en de feedback. Wij nemen dit mee ter verbetering van onze service.