1) Onderhoudscontract is duur. 2) De storing is direct na onderhoud opgetreden omdat het onderhoud niet goed was uitgevoerd. Dat kost mij dus ook 2x thuis blijven, vervelend. 3) Storing is wel snel... 1) Onderhoudscontract is duur. 2) De storing is direct na onderhoud opgetreden omdat het onderhoud niet goed was uitgevoerd. Dat kost mij dus ook 2x thuis blijven, vervelend. 3) Storing is wel snel en netjes opgelost.

Kunt u dit toelichten?

telefonisch kwam ik er niet door, maar na invullen van formulier op de site werd ik dezelfde middag terug gebeld.

Snel en accuraat opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteur moest ter plekke opzoeken hoe hij het systeem moest ontluchten. Hij probeerde zijn fout van de vorige keer recht te praten, maar die heeft de storing veroorzaakt. Daarnaast stelt hij zich... De monteur moest ter plekke opzoeken hoe hij het systeem moest ontluchten. Hij probeerde zijn fout van de vorige keer recht te praten, maar die heeft de storing veroorzaakt. Daarnaast stelt hij zich niet voor. Komt allemaal wat knullig over.

Beste,
Hartelijk dank voor het invullen van deze review. Wat goed om te lezen dat de storing snel verholpen kon worden.
Helaas zijn wij de laatste weken inderdaad wat moeilijker bereikbaar...
Beste,
Helaas zijn wij de laatste weken inderdaad wat moeilijker bereikbaar via de telefoon en fijn dat u via een andere weg contact met ons heeft opgenomen, zodat de afspraak gemaakt kon worden. Wij nemen uw opmerkingen over onze bereikbaarheid en het verlopen van de afspraak mee als verbeterpunten voor onze service.

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Jammer dat er geen tijd of deel van de dag afgesproken kon worden.

Kundige, vriendelijke monteur!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Rekening houden met werkende mensen!

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor het invullen van de review en de mooie woorden over het vakmanschap van onze monteur!
Ik begrijp uw opmerking over het inplannen van de afspraak,...
Beste mijnheer/mevrouw,
Ik begrijp uw opmerking over het inplannen van de afspraak, helaas is het in drukke tijden niet altijd mogelijk om aan te geven in welk dagdeel onze monteur bij u kan zijn. We zullen uw opmerking ter harte nemen als verbeterpunt.

Samson

Vriendelijk, deskundig

Kunt u dit toelichten?

Er was een korte wachttijd (ca. 10 minuten) en de monteur kon de volgende dag al langskomen.

Vriendelijk

Ga zo door

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank dat u de moeite heeft genomen om deze review in te vullen en heel fijn dat u het contact met onze collega's positief heeft ervaren. Gelukkig kon de monteur al de volgende dag langs komen. Wij nemen uw opmerking ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst zo tevreden zult blijven over onze service.
Kemkens BV

Prettige monteur die zijn best gedaan heeft om voor mij een goedkopere thermostaat te vinden.

Kunt u dit toelichten?

Zeer lange wachttijd voordat ik telefonisch een afspraak kon maken

Goed personeel

Beste mijnheer/mevrouw,
Vriendelijk dank voor het invullen van de review en de mooie beoordeling. Helaas zijn de wachttijden in deze periode van het jaar wat langer dan u van ons gewent bent, wij doen ons best om dit te verbeteren. Wat fijn om om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteur en dat hij voor u de juiste thermostaat heeft gevonden.

Snelle en goede service

Kunt u dit toelichten?

Een telefoontje was genoeg, storing was niet kritisch, maar monteur stond binnen 2 dagen voor de deur.

vriendelijke en kundige monteurs

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat goed om te lezen dat onze monteur de storing snel voor u heeft kunnen verhelpen en dat u ons goed heeft kunnen bereiken. Heel fijn dat u ons een positieve beoordeling geeft, dank hiervoor.
Kemkens BV

Reparatie goed geregeld en afgewerkt

Kunt u dit toelichten?

even bellen en op je beurt wachten

alles was ok

Beste mijnheer/mevrouw,
Vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. Mooi om te lezen dat de reparatie goed is verlopen. Hopelijk werkt alles nu weer naar behoren.
Met vriendelijke...

Els

Volgens mij hebben de meeste mensen onderhoudsafspraken

Kunt u dit toelichten?

4 wachtende voor me. Moest helemaal naar de zolder en zelf testen doen. Wordt niet gevraagd of dat lukt. Medewerkster gaat ervan uit dat iedereen zomaar 2 trappen op kan

Wat viel u in positieve zin op?

1e monteur vriendelijk werkte netjes. De 2e wat gotische liet eigen gereedschap liggen als we er niets van gezegd hadden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Mogelijkerwijs informeren wanneer er opdrachten gegeven even informeren of het lukt evt samen voor een oplossing zorgen

Jack Walraven

Nadat ik de melding telefonisch heb doorgegeven stond de monteur na 32 minuten aan de deur.

Na de 5 de wachtende storing doorgegeven

Snelheid van oplossen probleem

Ga zo door

Beste mijnheer Walraven,
Beste mijnheer Walraven,
Dank voor het invullen van de review en wat goed om te lezen dat de storing zo snel opgelost kon worden voor u. Heel fijn dat u onze service zo positief heeft ervaren. Wij nemen uw opmerking ter harte en zullen ons best er voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult zijn over onze service.

Snelle service. Goed personeel

Kunt u dit toelichten?

Was controle met daarna een aanpassing

Zie boven

Verberkt

Vertrouwd leverancier

Kunt u dit toelichten?

Eerste melding geen goede reactie.

Wat viel u in positieve zin op?

Tweede keer na melding snelle reactie