Michelle

Moest mijn thermostaat zelf betalen. Duur grapje.

Afspraak moeten verzetten

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige medewerker, deskundig en legde alles goed uit.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Van te voren vertellen wat we zelf moeten betalen en wellicht garantie verlengen.

M Suve

Snelle reactie en adequate storingsanalyse

Kunt u dit toelichten?

Korte wachttijd aan de telefoon en snelle reactie monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Pragmatische oplossing van monteur die onderdeel niet in zijn bus had maar het ging ophalen bij een collega in de buurt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Call center met meer geluidsdemping (lijkt nu wel een kippenhok)

Goede service. Kundig personeel

Kunt u dit toelichten?

Ze kwamen de volgende dag.

Positieve afhandeling

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Is handen geven bij binnenkomst nog van deze tijd? . In de zorg doen ze het ook niet meer.

Snelle service. Probleem (tijdelijk) goed opgelost. Duidelijk advies.

Kunt u dit toelichten?

Lang wachten bij bellen en geen bericht of er sprake was van een wachtrij. Daardoor onzeker of wachten zinvol was.

Zie hierboven.

Zie hierboven.

Cox

Zeer goede service qua tijd en het verhelpen van het probleem. Wel is het verhelpen altijd een kostbare zaak…. Ventilator vervangen koste ca 360€….

Kunt u dit toelichten?

Ging zeer makkelijk en reactietijd is kort

Zeer vriendelijke monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het valt mij op dat onderdelen zeer kostbaar zijn. Ik heb een onderhoudscontract en betaal elke maand en als er iets is wordt ik op de onderdelen voor mijn gevoel gepakt.

Groot

Ik werd in eerste instantie afgepoeierd na problemen met de op die dag geplaatste sensor

Kunt u dit toelichten?

kon wel wachten tot de volgende ochtend

Wat viel u in positieve zin op?

uiteindelijk toch een goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

er is een verschil tussen een melding door een gezond persoon en door iemand met een gemelde spierziekte

Geachte mijnheer/mevrouw Groot,
Geachte mijnheer/mevrouw Groot,
Dank u wel voor uw reactie, ik zie dat de problemen inmiddels voor u zijn opgelost. Ik begrijp dat het alleen enige dagen geduurd heeft en dat is natuurlijk voor u niet fijn. Hopelijk blijft alles nu goed functioneren en heeft u een lekkere warme woning.

Rudi van Straten

Accurate begeleiding/timing etc.

snelle afhandeling met planning

deskundige begeleiding

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

probleem is nog niet opgelost maar kan pas definitief beoordeeld worden als het stookseizoen weer gestart is

Geachte mijnheer van Straten,
Geachte mijnheer van Straten,
Dank u wel voor uw reactie, wij hopen dat de problemen met uw vloerverwarming nu opgelost zijn, mocht u merken dat het toch niet naar behoren werkt dan horen wij dat graag van u.

Snelle storingsafhandeling

Kunt u dit toelichten?

in eerste instantie wat terughoudendheid bij de storingsmelding, maar vervolgens stond de storingsmonteur al na een uur op de stoep

snelle reactietijd

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, hier doen we het allemaal voor.

Wesley

Storing is nog niet opgelost en monteur stond bij het verkeerde huis zonder te bellen...

Kunt u dit toelichten?

Storing is nog niet opgelost. Moet maandag weer bellen voor een nieuwr afspraak dus opnieuw vrij nemen

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was een erg aardige man en super sociaal.

Niet

Geachte mijnheer Wesley,
Geachte mijnheer Wesley,
Allereerst onze excuses omdat onze monteur aan het verkeerde adres heeft gestaan, ik zie dat hij later op de dag nog bij u terug is geweest maar dat daarna de lekkage wederom terug gekomen is en hij vandaag nogmaals bij u langs is geweest. Ik hoop dat nu alles opgelost is voor u maar mocht dat niet het geval zijn dan horen wij dat graag van u.
met vriendelijke groet,
Kemkens BV

De monteurs komen wel, maar doen niets. Moeten op dak zijn. Is vantevoren bekend. Maken foto's. Vinden dak te steil. Andere afdeling zou zelfde dag terugbellen. 4 dagen later nog niets gehoord.

Kunt u dit toelichten?

Storing melden gaat goed. Storing oplossen niet.

Wat viel u in positieve zin op?

Komen langs op afgesproken tijdstip

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Stuur de juiste mensen langs.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Helaas reageert u anoniem en kan ik uw gegevens niet terughalen.
Geachte mijnheer/mevrouw,
Helaas reageert u anoniem en kan ik uw gegevens niet terughalen.
Zou u zo vriendelijke willen zijn om uw klacht te sturen naar klantenservice@kemkens.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.