Snelle reactie aan de telefoon en de monteur was een paar uur later bij ons thuis (ondanks dat het zaterdag was)

Kunt u dit toelichten?

Nummer gebeld op de ketel. Zij heeft ons verteld wat we moesten doen en de monteur naar ons gestuurd.

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerker nam snel op, hielp me snel verder en de monteur stond een paar uur later al voor de deur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Vlotte en adequate service. duidelijke communicatie

n

Wat viel u in positieve zin op?

zeer gemotiveerde en gedreven monteur

n

Snelle service- houden zich aan afspraken - correcte, vriendelijke monteurs.

Kunt u dit toelichten?

Op vrijdag storing vastgesteld, en op maandag opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

In alle opzichten positieve ervaringen.

Ga zo door.

Beste mijnheer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We gaan ervoor zorgen dat u de komende jaren net zo tevreden zult zijn.

Vriends

Goede service, kennis van zaken

1 telefoontje was genoeg

Hou dit zo vol

We worden altijd goed geholpen. Nette
En vriendelijke monteurs.

Kunt u dit toelichten?

Het melden van de storing (telefonisch) duurde erg lang. Bij De eerste keer bellen heb ik na 15 min opgehangen en opnieuw gebeld. Later teruggebeld en een andere menu keuze gedaan, toen duurde het... Het melden van de storing (telefonisch) duurde erg lang. Bij De eerste keer bellen heb ik na 15 min opgehangen en opnieuw gebeld. Later teruggebeld en een andere menu keuze gedaan, toen duurde het ook ruim 10 min. Daarentegen kon de afspraak van de monteur heel snel gemaakt worden waardoor de storing snel was opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Op zeer korte termijn een monteur die kin komen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Meer capaciteit bij het telefoon team.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, allereerst onze welgemeende excuses voor de wachttijd om ons callcenter te bereiken. Dit is niet de gebruikelijke werkwijze.
Gelukkig is...
Geachte mijnheer/mevrouw,
Gelukkig is de storing wel snel verholpen.

van Helmond

Snelle reactie en service

zie boven

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid klantgerichtheid vlotte reactie en service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

iets meer en iets duidelijker uitleg aard en ernst van de storing, technische aspecten

Reactie Kemkens Storing:

Geachte mijnheer en mevrouw van Helmond,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze serviceverlening.

Niftrik

Nette,vriendelijke service

Kunt u dit toelichten?

2 x gebeld telefoniste beweerde dat kemkens geen boilers verhuurde, na aanleiding van jullie brief heb ik een contract van de vorige bewoner overgenomen met het verzoek, dat ik graag warmwater wilde... 2 x gebeld telefoniste beweerde dat kemkens geen boilers verhuurde, na aanleiding van jullie brief heb ik een contract van de vorige bewoner overgenomen met het verzoek, dat ik graag warmwater wilde hebben.
Na aanleiding daarvan zijn er 2x een monteur geweest en de laatst monteur adviseerde als de boiler weer niet werkt te bellen er is nu een nieuwe geplaats.
Monteur super vriendelijk.

Klant vriendelijk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dames op kantoor,wat product kennis te geven. De laaste dame waar ik de storing heb gemeld was super vriendelijk wist ook waar ze over praat. Wat betreft de andere keren wisten de dames er niet van.

Het is prima verlopen

Kunt u dit toelichten?

geen moeite een telefoontje was voldoende

Wat viel u in positieve zin op?

rust en duidelijkheid van de werknemer

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat fijn om te lezen dat het maken van een afspraak soepel is verlopen en dat u tevreden bent over onze monteur. Wij willen u vriendelijk bedanken voor het invullen van de positieve review.
Kemkens BV

Prima geholpen met storing.

Dit ging redelijk snel.

Wat viel u in positieve zin op?

Complimenten voor de monteur die is geweest en de reparatie die hij heeft uitgevoerd.