Van Leuken

Niet kei goed

Kennis

Is goed

Karin van der Velde

Klacht is verholpen, echter tijdslot van komen klopt niet

Kunt u dit toelichten?

snelle en positieve afhandeling aan telefoon

heb vanafa 8.00 uur gewacht, ze kwamen pas om 18.00 uur. Wat niet positief is

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

als de opgegeven tijdstip van komen uitloopt, geef dit door aan de klant. En laat de klant niet een hele dag wachten

Goedemiddag mevrouw van der Velde,
Dank u wel voor uw reactie. Uw afspraak is inderdaad niet uitgevoerd binnen het tijdvak wat wij aan u doorgegeven hebben.
Ik ga deze klacht naar de...
Goedemiddag mevrouw van der Velde,
Ik ga deze klacht naar de desbetreffende planning sturen zodat wij dit voor de toekomst kunnen verbeteren. Dit is niet de gebruikelijke werkwijze. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Kunt u dit toelichten?

De monteur die d’r kachel schoonmaakte had het kunnen verhelpen ipv dat ik er achteraan moest bellen

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er actie is ondernomen nadat ik had gebeld

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dat de monteur in een keer had kunnen doen ipv een tweede monteur

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Kemkens BV

Wel, vanwege snelle reacties en vlotte afhandeling .
Wel, vanwege snelle reacties en vlotte afhandeling .
Niet, omdat er sinds de installatie van een nieuwe cv ketel voortdurend problemen zijn door fouten bij installatie, die nog steeds niet volledig zijn opgelost.

Zie bovenstaande opmerking

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk personeel, maar deels onervaren.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorgvuldige afhandeling fouten door meer ervaren krachten.
Inmiddels sinds de installatie al 7 keer een andere monteur langs geweest om dezelfde problemen te verhelpen.
Een nieuwe...
Zorgvuldige afhandeling fouten door meer ervaren krachten.
Een nieuwe verwarmingsketel en thermostaat moeten toch in 1 maal goed kunnen worden geplaatst zonder problemen achteraf. Dit kost zowel ons als het bedrijf onnodig veel tijd.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Ik begrijp dat er bij u het 1 en ander mis is gegaan na vervanging van uw cv ketel. Helaas reageert u anoniem en kan ik uw gegevens niet achterhalen. Graag was ik met u in contact gekomen om dit alles met u door te spreken. Wij vragen u om uw reactie naar ons door te mailen op mailadres klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer.

Janssen

Storing op ern zaterdag vetholpen. Blij mee!

Tevreden

Nakomen van afspraken

Geen. Prima geregeld

We zijn prima en snel geholpen en dit nog wel in het weekend, het expansievat is vervangen

Kunt u dit toelichten?

Voor de middag gebeld en begin van de middag stond de monteur op de stoep. Gelukkig had hij een expansievat in zijn auto liggen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur heeft kennis van zaken en zag direkt wat er aan de hand was. Expansievat is vervangen, water is bijgevuld en we hebben weer warm water en een kachel die het doet.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik heb er goede ervaring mee en werken alles heel netjes af enz.

Kunt u dit toelichten?

we hebben gebeld en ze kwamen de andere dag al kijken en de andere week is alles opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

alles is gewoon goed gegaan.

geen tips

Mevr. J. Scholts

Ik ben tevreden maar niet voor 100 %

Kunt u dit toelichten?

Ik hoefde geen moeite te doen

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijke medewerkers zowel telefonisch, magazijn en monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

gewoon zo doorgaan. maar als ik bij jullie een verzekering afsluit voor eventuele reparaties dan verwacht ik geen rekening . Maar helaas krijg ik die wel.....

de Haan

Deskundig en klantvriendelijk

Kunt u dit toelichten?

Snelle reactie op mijn beoordeling

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg er voor dat alle medewerker op het zelfde niveau geschoold zijn mbt warmtepomp techniek zodat zij allemaal op hetzelfde niveau kunnen adviseren

M van wichen

Snel en goede service