Goede service
Kunt u dit toelichten?
Niet kei goed
Wat viel u in positieve zin op?
Kennis
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Is goed
Niet kei goed
Kennis
Is goed
snelle en positieve afhandeling aan telefoon
heb vanafa 8.00 uur gewacht, ze kwamen pas om 18.00 uur. Wat niet positief is
als de opgegeven tijdstip van komen uitloopt, geef dit door aan de klant. En laat de klant niet een hele dag wachten
Goedemiddag mevrouw van der Velde,
Dank u wel voor uw reactie. Uw afspraak is inderdaad niet uitgevoerd binnen het tijdvak wat wij aan u doorgegeven hebben.
Ik ga deze klacht naar de...
De monteur die d’r kachel schoonmaakte had het kunnen verhelpen ipv dat ik er achteraan moest bellen
Dat er actie is ondernomen nadat ik had gebeld
Dat de monteur in een keer had kunnen doen ipv een tweede monteur
Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Kemkens BV
Zie bovenstaande opmerking
Vriendelijk personeel, maar deels onervaren.
Zorgvuldige afhandeling fouten door meer ervaren krachten.
Inmiddels sinds de installatie al 7 keer een andere monteur langs geweest om dezelfde problemen te verhelpen.
Een nieuwe...
Geachte mijnheer/mevrouw,
Ik begrijp dat er bij u het 1 en ander mis is gegaan na vervanging van uw cv ketel. Helaas reageert u anoniem en kan ik uw gegevens niet achterhalen. Graag was ik met u...
Tevreden
Nakomen van afspraken
Geen. Prima geregeld
Voor de middag gebeld en begin van de middag stond de monteur op de stoep. Gelukkig had hij een expansievat in zijn auto liggen.
Monteur heeft kennis van zaken en zag direkt wat er aan de hand was. Expansievat is vervangen, water is bijgevuld en we hebben weer warm water en een kachel die het doet.
we hebben gebeld en ze kwamen de andere dag al kijken en de andere week is alles opgelost.
alles is gewoon goed gegaan.
geen tips
Ik hoefde geen moeite te doen
vriendelijke medewerkers zowel telefonisch, magazijn en monteurs
gewoon zo doorgaan. maar als ik bij jullie een verzekering afsluit voor eventuele reparaties dan verwacht ik geen rekening . Maar helaas krijg ik die wel.....
Snelle reactie op mijn beoordeling
Zorg er voor dat alle medewerker op het zelfde niveau geschoold zijn mbt warmtepomp techniek zodat zij allemaal op hetzelfde niveau kunnen adviseren
Nvt
Snelle en vlotte afhandeling