Ik heb veel vertrouwen in Kemkers want als er een storing o.i.d is wordt dat altijd accuraat en snel verhopen.

Zie hierboven

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteurs erg vriendelijk zijn.

Niels Dekker

Prima geholpen. Onderdeel is vervangen

Kunt u dit toelichten?

Onderdeel vervangen voordat de storing kon gaan komen

Duidelijke uitleg

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Onderdeel moest nog gehaald worden bij de Rensa. Dit had voorkomen kunnen worden

Goede communicatie

Nvt

Nvt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Er was een stagiaire bij. Geef aan de klant aan wat dit betekent voor het arbeidsloon.

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, fijn dat u zo tevreden bent.
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, fijn dat u zo tevreden bent.
Ik begrijp dat onze monteur een stagiair bij had maar dat heeft voor u verder geen gevolg, dit is voor het leerproces en daar merkt u verder niets van op de factuur.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Kemkens BV

Wordt goed geholpen door uitstekende medewerkers

Goed geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en expertise van de monteurs zijn heel goed

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Kemkens BV

Jammer dat ik meer dan 1 keer een zelfde storing moest doorgeven (verschillende data). Probleem is bij de laatste keer wel opgelost maar er blijft nu nog steeds een storing staan op de CV. Zou dus... Jammer dat ik meer dan 1 keer een zelfde storing moest doorgeven (verschillende data). Probleem is bij de laatste keer wel opgelost maar er blijft nu nog steeds een storing staan op de CV. Zou dus fijn zijn (ook voor anderen) dat een storing serieus genomen wordt. Nu is er eerst een monteur gekomen die niets heeft opgelost maar voor Kemkens dus wel onnodige kosten heeft gekost en dat is gewoon jammer. Storing melden bij de calamiteiten dienst verdiend geen voorkeur omdat de melding blijkbaar niet eens was doorgegeven. Als ik de melding niet om 07:45 had maar na 08:00 dan was het waarschijnlijk direct tot actie geleid, leermoment?!

Kunt u dit toelichten?

Zoals eerder vermeld zijn er voor Kemkens gemaakt die niet nodig waren. Voor ons was het vervelend dat we steeds thuis moesten blijven (vroeg uit bed omdat je niet van te voren weet wanneer er een... Zoals eerder vermeld zijn er voor Kemkens gemaakt die niet nodig waren. Voor ons was het vervelend dat we steeds thuis moesten blijven (vroeg uit bed omdat je niet van te voren weet wanneer er een monteur komt). Natuurlijk kregen we een sms dat de monteur naar ons onder weg was maar tussen die melding en werkelijk aankomst zat de laatste keer wel een uur. Wel prettig dat we een melding kregen, we wisten dus dat er iemand onderweg was. Begrijp dat het moeilijk is (de ene melding zal meer tijd vragen dan de andere) maar het kan misschien toch iets efficiënter. Helaas is onze ervaring niet optimaal, vandaar iets lagere waardering.

De behulpzaamheid van de medewerker die de melding opnam na 08:00

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zie opmerkingen die we eerder hebben vermeld.

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, en onze welgemeende excuses dat de afspraak niet goed verlopen is.
Ik begrijp dat de afspraak die gemaakt zou zijn met onze...
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Ik begrijp dat de afspraak die gemaakt zou zijn met onze storingsdienst niet goed is doorgekomen bij ons. Ik ga dit aangeven bij de storingsdienst zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Kemkens BV

Hoewel de eerste monteur het euvel niet verhielp, deed de tweede dat wel

Kunt u dit toelichten?

Lange wachttijden aan de telefoon

adequate aanpak tweede monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

eerste monteur op zondag ging te snel weg en liet de kap van de cv-ketel op half zeven hangen.

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, fijn dat alles in 2e instantie allemaal goed verholpen is. Jammer dat het de 1ste keer niet naar behoren is verlopen, onze excuses daarvoor.

Huting

Over monteur,nl.ene Peter,niets dan lof!!! (14/4-'23)
Maar de dag daarvoor (13-4-'23), was er een monteur belooft!
Terwijl we gewoon thuis waren, heeft die zgn monteur beweerd ,gebeld te...
Over monteur,nl.ene Peter,niets dan lof!!! (14/4-'23)
Maar de dag daarvoor (13-4-'23), was er een monteur belooft!
Terwijl we gewoon thuis waren, heeft die zgn monteur beweerd ,gebeld te hebben en briefje in brievenbus te hebben gedaan!
Beiden is niet waar!!!
Zodoende hebben wij al die tijd zonder warm water en verwarming gezeten!!!
Waardoor wij die dag erg teleurgesteld in/en erg boos waren op Kempkens!!!
Door 2e monteur hebben wij ons oude vertrouwen weer terug!!!

Zie het vorige verhaal!

Wat viel u in positieve zin op?

2e monteur (Peter) was een zeer goede en deskundige monteur!!!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dat sommige monteurs de waarheid moeten spreken e.o. beter het desbetreffende adres moeten bekijken of het het werkelijke adres is waar hij/zij moet zijn❗
Anders moet er naar ons gebeld...
Anders moet er naar ons gebeld worden, en dat is niet gedaan❗

Goedemorgen mijnheer Huting,
Goedemorgen mijnheer Huting,
Dank u wel voor uw feedback, ergens is helaas iets mis gegaan met de afspraak van 13-04-2023, op de planning zie ik dat er een monteur geweest is maar ik begrijp uit uw verhaal dat dit niet zo is. Hoe dit mis heeft kunnen gaan kan ik helaas niet achterhalen, misschien heeft hij bij het verkeerde huis gestaan. Gelukkig is er de volgende dag wel een monteur geweest en is de storing opgelost.
Ik ga namens u de complimenten aan deze monteur Peter doorzetten.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Goede service

niet lang moeten wachten

snel handelen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Snel telefonisch contact en duidelijke uitleg van de monteur.

snel en correct

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg en van monteur .

Zo blijven doorgaan .

Maille

Door de snelle service

Goed te woord gestaan

Monteur was netjes

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Door goed service te verlenen