Goede investering in de ketel en bij storing toch wel snel hulp
Kunt u dit toelichten?
Kreeg meteen 2 opties wanneer ze langs konden komen
Wat viel u in positieve zin op?
Aardig
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Weet niet
Kreeg meteen 2 opties wanneer ze langs konden komen
Aardig
Weet niet
Weinig wachttijd bij telefonische melding
Uiterst vriendelijke en geduldige servicemonteur
Snel iemand aan de lijn.
Snel iemand ter plekke.
De storing was heel simpel te verhelpen.
Bij mijn telefonische melding zou iemand met enige kennis van zaken op basis van mijn info het probleem op kunnen lossen.
Komst van monteur was dan...
Goed opgelost
Klantgerichtheid
Ik zou het niet weten
de storing was in twee reparaties verholpen .
snelle contact en cerise.
zo als het gaat is het prima!
Tijdens het eerste onderhoud van Kemkens voor het in contract nemen van de CV ketel kwam er een installatie fout aan het licht (door de oorspronkelijke installateur). De monteur van Kemkens heeft...
De monteurs weten wat ze doen en nemen er de tijd voor.
Ga zo door.
Lijkt mij duidelijk.
Er is mij niets opgevallen.
Geen suggesties
zondagmorgen gebeld en pas maandagmiddag was iemand aanwezig!!
niets
stuur gemotiveerde medewerkers de baan op!!!
Klacht niet goed opgepakt en er moest een andere monteur gestuurd worden. Mijn vrouw onnodig een snipperdag genomen.
Monteur hoopt lekkage te hebben opgelost bij de schoorsteen. Hij heeft gevraagd bij zware regenval dit zelf te controleren
Goed luisteren naar probleem van klant en gelijk goede monteur sturen
Dank voor uw reactie, we hebben het bij de juiste afdeling neergelegd.
telefonisch slecht bereikbaar door lange wachttijd, maar goed alternatief om een niet spoedeisende storing online te kunnen melden waarna ik alsnog erg snel terug werd gebeld voor het maken van een...
prima service in de storingsafhandeling, echter jammer dat de reden hiervan een slechte installatie van de nieuwe CV-ketel door Kemkens zelf was.
Door te zorgen dat de installateurs kwalitatief beter werken voorkom je een niet geheel tevreden kant en is het ook niet nodig dat er achteraf nog een servicemonteur voor herstel moet komen.
Dank voor uw feedback.
We zetten het door naar de desbetreffende afdeling.