Bij Kemkens komen ze hun afspraken na.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs van Kemkens zijn goed opgeleid, werken als team en klaren de klus effectief.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
ga zo door
ga zo door
Positieve instelling en vakmanschap van het personeel.
Vooraf misschien iets meer informatie.
Elke aktie van Kemkens bij ons (en dat waren er veel) is keurig en prima uitgevoerd in een positieve sfeer.
De oorlogsrecht ( Oekraïne) zorgde voor zeer lang uitstel en ook ongewenste maar blijkbaar onvermijdelijke prijsverhoging. Ik heb in dat jaar uitstel een paar maal zelf moeten bellen over de...
Goede installateurs
Beter en actief communiceren over vertragingen en wat dan het plan is/wordt
Goedemiddag mijnheer/mevrouw Claessen,
Dank u wel voor uw reactie. De wachttijden voor de warmtepompen zijn op het moment erg lang en ook wij hopen dat dit snel opgelost gaat worden. Wel fijn om...
oplossen van verkeerd op gevel gemonteerde pomp: keurige en deskundige monteur die direct onvolkomenheden opmerkte en mij als klant keuze liet over de wijze van het verhelpen ervan
ook geroutineerd 'middenkader' mag best wat klantvrienedlijker communiceren
De installatie
Kom afspraken na
Hoge snelheid van werken.
Na een maand nog een keer langs te komen, om met ons `gebruiker `vragen door te nemen die er nog zijn van ons uit.
Info handleiding is voor 95 % geschreven voor monteurs en wij zijn leken.
Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, ik ga uw verbeterpunt naar de desbetreffende afdeling doorzetten zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Met...
Laatste twee servicemonteurs hebben gedaan wat kon.
Kemkens heeft vier afdelingen die een ongelofelijk slechte communicatie onderling hebben. Zeer lastig om één aanspreek punt te krijgen.
Zijn vriendelijke monteurs!
Ik vind dat het product echt traag verwarmt en toch wel behoorlijk wat geluid genereert. Minder gas verbruik tegen heel veel meer stroom verbruik. De eerste 2 maanden ben ik gematigd positief over...
?
Ipv deze enquête ;, Bas enkele weken met een specialist op bezoek komen om goed te adviseren