Zo blijven
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Goede persoonlijke voorlichting,fantastische zonnepanelen
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs
Goede persoonlijke voorlichting,fantastische zonnepanelen
De monteurs
Best tevreden.
Kwaliteit van de hardware en het leggen van de panelen.
Omdat ze netjes gewekt hebben en ze kwamen betrouwbaar over en dat is belangrijk.
Geweldig gedaan en de goede voor lichting.
Vriendelijk contact vooraf, sociale monteurs en goede vakkundige service.
Kennis en vakmanschap
Het plaatsen van de zonnepanelen zelf ging prima, maar de dienst verlening van Kemkens vond ik onvoldoende. Ik moest continue overal zelf achteraan bellen en het duurde echt heel lang voordat er...
Kundig personeel dat goed advies gaf.
Er is geen uitleg
???
Kemkens levert goed materiaal en de installateurs gaan goed en met zorg om met de materialen. Dit hebben wij ook anders gezien.
De jongemannen die alles hebben geïnstalleerd waren kundig, werkte snel en hard door en waren oplossingsgericht.
Eenmaal geïnstalleerd daarna helemaal geen hulp meer al 3 maanden aan het bellen en mailen dat de omvormer stuk is! Hoor gewoon niets 😡
Zeer slechte service!!
Niks
De communicatie is erg slecht. Ik ben in januari 2022 begonnen met zonnepanelen regelen. Meerdere malen viel de communicatie over het vervolg gedurende maanden stil, waarbij ik meermaals vergeefs...
De monteurs waren vriendelijk
Klantvriendelijk zijn ze absoluut niet via de telefoon, zelfs zeer onbeschoft. Als er vragen of opmerkingen zijn.
Niets