Bij het systeem werd geen nederlandse gebruiksaanwijzing en een conformiteitsverkaring geleverd. Ik wil deze documenten alsnog hebben.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede montagekwaliteit

Stiptheid van afspraken

Van den boezem

Goede servies

Wat viel u in positieve zin op?

Alltijd vriendelijk als ik vragen had

Bert van der Weegen

Alles was goed dus ga zo door

De zonnepanelen werden heel snel en professioneel gemonteerd. Zijn hele mooie zonnepanelen en werken goed voor een hele goeie prijs

Vriendelijke vakkundige monteurs

A.J.Kuijpers

Duidelijke tekening van de meterkast.
Met hierop duidelijk wie wat is zowel van de zonnepanelen als elektra.

Bejende firma in de regio van Eindhoven

Wat viel u in positieve zin op?

te weinig informatie over de vernieuwing van de meterkast. Moet maar onthouden wat de monteur op dat moment als uitleg geeft.
Een tekening met hierop aangegeven wie wat is.

Niet alleen monteurs sturen die geen Nederlands spreken .teminste 1 monteur die Nederlands spreekt.

Net werk gekeverd

Netheid van werken

Zorg dat de Wifi aansluiting werkt na installatie. Voor de klant is de data het enige dat hij dagelijks ziet.

Wel: persoonlijk advies, uiteindelijke levering op de afgesproken tijd. Niet: advies oorspronkelijk niet eenduidig, uiteindelijk toch andere omvormer geleverd dan op de offerte. Algemeen: traject... Wel: persoonlijk advies, uiteindelijke levering op de afgesproken tijd. Niet: advies oorspronkelijk niet eenduidig, uiteindelijk toch andere omvormer geleverd dan op de offerte. Algemeen: traject duurde te lang.

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie werd voortvarend aangepakt en verliep snel.

Zorg ervoor dat de klus m'n de electro monteur beter gepland wordt

Wel. Goed gevoel over het resultaat

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs komen professioneel over.

Van der Heijden

Wel leveren wat er op de offerte staat. Ditis met de zonnepelen niet gebeurd!

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van de monteurs. Accuraat, behulpzasn en vriendelijk met de contacten.

Niet gehoord, zelfs niet naar 6 maal

Niets

Gewoon je belofte nakomen en de klant helpen

Kemkens heeft bij ons appartement een zonnepanelen inventarisatie gedaan. Onze omvormer bleek geen energie door te geven, dus defect?. Na een week of 4 bellen, appen, voicemail inspreken nog steeds... Kemkens heeft bij ons appartement een zonnepanelen inventarisatie gedaan. Onze omvormer bleek geen energie door te geven, dus defect?. Na een week of 4 bellen, appen, voicemail inspreken nog steeds geen monteur (zoals beloofd) gezien. Wat kun je nog meer doen om een monteur op je adres te krijgen. De monteur wilde er 4 weken geleden niet meteen naar kijken. Wij bleven achter met weken van zo’n een GEEN werkende panelen! Wat nu???? Iets verkopen en plaatsen is geen kunst, maar je “after sales” mag je niet verwaarlozen. Dat bepaalt mede de kwaliteit van je bedrijf!

Tsja, lees de revisie