E.van Buuren

Als het kan iets eerder het factuur en de app gegevens verzorgen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede organisatie en hopelijk kwaliteit

De afspraak goed nakomen

?

We vertellen alleen waar we ze gekocht hebben.

Het meedenken

Erwin Klokgieters

Alleen nog wel een opmerking ik heb dit ook al doorgegeven de installateurs hebben in hun beste nederlands weinig en verkeerde infomatie gegeven over de Enphase Envoy werking. Zij gaven aan dat ik... Alleen nog wel een opmerking ik heb dit ook al doorgegeven de installateurs hebben in hun beste nederlands weinig en verkeerde infomatie gegeven over de Enphase Envoy werking. Zij gaven aan dat ik de Enphase Envoy S alleen kan aansluiten met een internetkabel om verbinding te maken met Internet voor zover ik ze heb kunnen verstaan. Ik zou op advies van de monteur een wifi versterker moeten kopen in de winkel en daarop de kabel van internet moeten aansluiten.

Gelukkig was een van de monteurs zijn jas vergeten en kwam hij terug ik vroeg of hij de handleiding nog had die heeft ie nog uit zijn bus gehaald.

Toen ze waren weg en ik zag dat er geen communicatie was met de micro omvormers alles was rood op de Envoy maar gelukkig zag ik wel op de slimme meter dat er wel opwekking was actueel vermogen was in de min. Maar ik had gelezen in de handleiding ent op de website van Enphases dat de Enphase zowel via Wifi als via de kabel connectie kan maken met internet.

Toen ik dat had gelezen bleek dat dan ik een test programma moet opstarten op de Envoy dit gedaan en toen was we er wel communicatie tussen de omvormers en ik had contact met Internet zonder wifi versterker.

Mooie Offerte

Alles goed verwerkt

Hans Vleut

Ik heb geprobeerd in contact te komen over de aanschaf van een boiler en aanbrengen dakisolatie maar helaas na weken nog geen reactie.

Gehele proces verliep naar volle tevredenheid.

Wat viel u in positieve zin op?

Alle communicatie verliep prima en op eenvoudige wijze, bijvoorbeeld offerte ondertekenen.
De monteurs maakten een zeer deskundige en vriendelijke indruk.

Administratieve afhandeling achteraf beter regelen

Alles van offerte tot installatie goed , maar after service was chaotisch en niet op elkaar afgestemd

Korte installatie tijd

duidelijkheid

niks bijzonders

Juiste informatie geven in eerste offerte. afstemming zoeken wanneer tijd van installatie afwijkt

goede installatie, slechte afstemming op installatiedag

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van montage, vriendelijke monteurs

Omarm jullie medewerkers en blijf deze kwaliteit leveren ook in de toekomst. Top!

Erg professioneel geregeld allemaal. Heel tevreden over de installatie en installateurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundigheid en betrouwbaarheid van alle medewerkers die betrokken zijn van verkoop, administratie tot installatie is top. Komen afspraken na, zijn professioneel en zeer vriendelijk. Installateurs... Deskundigheid en betrouwbaarheid van alle medewerkers die betrokken zijn van verkoop, administratie tot installatie is top. Komen afspraken na, zijn professioneel en zeer vriendelijk. Installateurs zijn zeer bekwaam en harde werkers.

Croonen

Meer persoonlijk contact, niet alleen maar digitaal

Prettige service

Duidelijk, vriendelijk, bekwaam

Twan Kerssens

Goede uitleg en snel geplaatst

Toelichting