Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Service goed en snel gelegd

Wat viel u in positieve zin op?

Goede service en nakomen van afspraken ondanks de drukte die er nu is

Blijf zo doorgaan

Het hele proces is perfect verlopen.

Ze waren enthousiast bl

jans

ging allemaal goed alleen is de dag van legging uitgesteld omdat er zieken waren en ik 3 weken heb moeten wachten wat me ook 3 weken opbrengst heeft gekost want dat waren 3 heeel zonnige dagen... ging allemaal goed alleen is de dag van legging uitgesteld omdat er zieken waren en ik 3 weken heb moeten wachten wat me ook 3 weken opbrengst heeft gekost want dat waren 3 heeel zonnige dagen ....dat was jammer maar voor de rest is t heel goed gegaan

vriendelijkheid en t gemak

Niets

Goede service, goede dienstverlening, aardige monteurs.

Aardige medewerkers

Wendy Bellink - Weijdt

Vooral blij zijn met de goede monteurs. Want de verkoopafdeling kan vele malen beter.

Prima monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren met een paar uurtjes klaar.

Vantevoren duidelijk aangeven dat er weinig communicatie mogelijk is met de medewerkers die de panelen ophangen.
Ook niet van tevoren duidelijk hoe de bedrading zou gaan lopen.bij eerste bezoek aan huis zou hij nog info door geven, maar daar moest ik voor bellen en toen was het nog niet duidelijk

Heel weinig info gehad, redelijk moeilijk om iemand telefonisch te spreken

Wat viel u in positieve zin op?

De uitvoerders werkten snel en hopelijk vakkundig

Tamara van de Riet

Ga zo door. Heb Kemkens al aan familie en vrienden aangeraden.

Top bedrijf. Goede service. Leveren kwaliteit en komen afspraken na. Denken met je mee.

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerkers die ons geholpen hebben, zijn behulpzaam en vriendelijk.

Even een overzichtje sturen van de info die je nodig hebt bij registratie en btw teruggave.

Afspraken worden nagekomen. Nette service

Goede service

Rien Geerlings

Snelle reactie op offerte aanvraag, kundig personeel

Snelle maar gedegen installatie

Het duurde 5 dagen voordat de gegevens zichtbaar waren op de app.
Het duurde 5 dagen voordat de gegevens zichtbaar waren op de app.
De gegevens konden niet wireless naar het thuis netwerk (Deco Mesh) gestuurd worden; dit moest via de vaste ethernet verbinding waardoor ik 1 beschikbare modelpoort moest opgeven

Goede kwaliteit en keurig geplaatst doch niet de voordeligste.

Punctualiteit