Verbeteren van de planning, als ik belde was er wel plek maar door onderbezetting miste er kennis en was ik nog niet gebeld

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goed advies, snelle installatie
Verbeterpunt zou nog zijn om proactieve de afspraken met de adviseur en voor het installeren te plannen. Hier heb ik nu achteraan gebeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Goede installatie, ook op moeilijker te bereiken plekken in ons huis

Willem uit Best

Bij de overburen werd de App door Kemkens medewerkers direct geïnstalleerd en ook nog een foto van het huis op de achtergrond gezet. Ik moest het maar uitzoeken hoe de App heet, hoe te installeren... Bij de overburen werd de App door Kemkens medewerkers direct geïnstalleerd en ook nog een foto van het huis op de achtergrond gezet. Ik moest het maar uitzoeken hoe de App heet, hoe te installeren en hoe aan te melden. Jammer dat bij het allerlaatste stukje de service van Kemkens ineens verdween.

Aardige monteur en elektriciën. Alleen de App ging niet goed. Bij de overburen werd de App door Kemkens medewerkers direct geïnstalleerd en ook nog een foto van het huis op de achtergrond gezet. Ik... Aardige monteur en elektriciën. Alleen de App ging niet goed. Bij de overburen werd de App door Kemkens medewerkers direct geïnstalleerd en ook nog een foto van het huis op de achtergrond gezet. Ik moest het maar uitzoeken hoe de App heet, hoe te installeren en hoe aan te melden. Jammer dat bij het allerlaatste stukje de service van Kemkens ineens verdween.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur en elektriciën.

Paalman

Voor ons bleek de eerste offerte, welke op basis van Google Maps gemaakt wordt niet goed in te schatten waardoor deze niet klopte. De adviseur die wij op bezoek kregen heeft het plan niet goed... Voor ons bleek de eerste offerte, welke op basis van Google Maps gemaakt wordt niet goed in te schatten waardoor deze niet klopte. De adviseur die wij op bezoek kregen heeft het plan niet goed opgesteld.

Ondanks het offerte- en adviestraject niet geweldig is verlopen, op zich wel omdat alles verder goed geregeld werd, netjes geinstalleerd en ze goede spullen leveren.

Wat viel u in positieve zin op?

Het is opzich allemaal makkelijk geregeld en Kemkens neemt al het werk voor zich.

prima service

geen rotzooi binnen

Nette mannen op het dak en de installatie was binnen een halve dag opgeleverd. Super service

Meedenken in verschillende opties

Graag mensen die beter Nederlands spreken. Nu waren ze de helft van de tijd niet te verstaan.

Graag mensen die beter Nederlands spreken.

Wat viel u in positieve zin op?

Ondanks dat ze slecht of geen Nederlands spreken doen ze het werk prima.

Meer instructie

Compleet bedrijf

Vriendelijke mensen

A.J.J. Kruyning

Zie bovenstaand 1e vraag

Slecht advies, 5x nieuwe offerte omdat zaken niet klopte, bij plaatsen te weinig beugels zodat niet alle 20 panelen geplaatst konden worden. Veel verschillende medewerkers aan de telefoon en dan... Slecht advies, 5x nieuwe offerte omdat zaken niet klopte, bij plaatsen te weinig beugels zodat niet alle 20 panelen geplaatst konden worden. Veel verschillende medewerkers aan de telefoon en dan elke keer hun het juiste verhaal moeten vertellen. Geen terugkoppeling, zelf maar weer proactief moeten bellen. Uiteindelijke factuur €600 hoger dan 5e offerte?. Zal Kemkens Solar als organisatie niet adviseren. Naar mijn mening nemen jullie meer werk aan dat jullie aankunnen. Slechte backoffice.

Monteurs waren bekwaam

Laat klant weten dat installatie door derde partij gebeurd.
Zorg voor snellere afhandeling (factuur, btw en app).

x

Snelle levering/installatie

Beter onderlinge afstemming tussen afdelingen

We geven een 8, hoewel niet alles volgens afspraak verlopen is.
We blijven er toch vertrouwen in hebben, dat alles in orde komt.
Zijn al lang een tevreden krant bij Kempkens.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerking van oplossing van de problemen