Betere uitleg over de werking en hoe om te gaan met de app

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede prijs kwaliteit.

Werken goed door.

In het na de installatie heb ik zelf uitgevonden dat een aantal zaken niet klopten en heb dat terug gemeld. Dit vind ik erg kwalijk want het gros van de klanten zullen het nooit opmerken. Een... In het na de installatie heb ik zelf uitgevonden dat een aantal zaken niet klopten en heb dat terug gemeld. Dit vind ik erg kwalijk want het gros van de klanten zullen het nooit opmerken. Een eenduidig en duidelijk afnameprotocol zou een en ander kunnen voorkomen maar het richten op het Oosten van de zonnepanelen op een plat dat waarbij die eigenlijk op het Zuiden gericht zouden moeten zijn is wel heel dubious. Alsmede de plaatsing van een veel te lichte en niet conform afspraak van een aardlekautomaat (20A ipv 32A).

Ging niet helemaal vlekkeloos maar ik weet ook zeker dat bij andere partijen je ook tegen dingen aanloopt.

Wat viel u in positieve zin op?

Vooraf en tijdens de installatie een goede communicatie.

Beter vooraf afstemmen met de monteurs

Had meer uitleg verwacht over hoe alles werkt.

Wat viel u in positieve zin op?

De klantenservice die je gesproken hebt

Blijf goed voor de installateurs zorgen

Ik heb geen vergelijk gedaan met andere bedrijven.
Met mijn CV was ik al bij Kemkens en het onderhoud wordt keurig uitgevoerd en andere vragen worden steeds snel afgehandeld.
Planning...
Ik heb geen vergelijk gedaan met andere bedrijven.
Planning wordt altijd keurig in overleg gedaan.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de installatie kalm/rustig/ netjes werd geplaatst, geen haast werk.

D.J.A. de Jong

Meer uitleg over de omvormer en de opbrengst van de zonnepanelen

Goed aanbod

bekwaamheid en vriendelijkheid

Meer betrokkenheid tonen / sturen bij onverhoopt optreden van problemen.

Wat problemen met de opname van te voren gehad waarbij faseverdeling van de meterkast niet goed is gedocumenteerd

Wat viel u in positieve zin op?

Goed meedenken met meest ideale installatie

Geertje van mil

Uitleg over de app

Snel en vakkundig

Netjes en vakkundig werk

Betere instructie tbv app na installatie

Netjes bij installatie. Nadien bleek inverter niet zichtbaar op het internet en dus ook in de app. Contact opgenomen, na aanvankelijk een onprettige telefonische ervaring is het later alsnog netjes... Netjes bij installatie. Nadien bleek inverter niet zichtbaar op het internet en dus ook in de app. Contact opgenomen, na aanvankelijk een onprettige telefonische ervaring is het later alsnog netjes opgelost.

Monteurs erg vriendelijk

Marco Van Den Broek

Zo doorgaan.

Mooie mat zwarte Hyundai zonnepanelen met een goede opbrengst van 400wp per zonnepaneel. Plus de vakmensen die de panelen hebben aangesloten. Zij hebben netjes en goed werk geleverd.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmensen die de panelen hebben gelegd. En de klantenservice van Kemkens. Alles bij elkaar top geregeld.

Schel

Niets