Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima service! Goed geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Elektricien was erg kundig, ook in uitleg. Heeft erg hard gewerkt!

Mvt

Nvt

Snel en zeer netjes alles geïnstalleerd

Vriendelijk personeel

Emile Visser

prima voorlichting en deskundig advies aan huis

advies aan huis

Allard

professioneel, kundig, stipt, technisch goed

snelheid van installatie

Paul Jochems

De afspraak voor installatie wordt telefonisch gedaan. Daar kreeg ik geen bevestiging van per SMS / Mail of whatsapp. Goed dat ik het goed had opgeschreven, anders kon ik het niet terugvinden. Dat... De afspraak voor installatie wordt telefonisch gedaan. Daar kreeg ik geen bevestiging van per SMS / Mail of whatsapp. Goed dat ik het goed had opgeschreven, anders kon ik het niet terugvinden. Dat zou nog iets beter kunnen: een afspraak bevestiging voor de installatie

prima bevallen

Wat viel u in positieve zin op?

Het geheel, van begin offerte traject tot en met levering

Petra Jansen

Zorg voor goede informatie na installatie

Ik vindt het voortraject prima. Maar weinig tot geen informatie hoe het erna verloopt en wat je wel
Of niet moet regelen

Vermogen panelen

Snelle service

Snelheid van installatie

W. van Lent

Ik miste de benodigde gegevens over het zonnepaneelsysteem die nodig waren voor het aanmelden op www.energieleveren.nl. Het zou fijn zijn als deze gegevens op de factuur of in een apart document... Ik miste de benodigde gegevens over het zonnepaneelsysteem die nodig waren voor het aanmelden op www.energieleveren.nl. Het zou fijn zijn als deze gegevens op de factuur of in een apart document beschikbaar worden gesteld.

Ik kreeg goede informatie over het systeem en over de installatie. Ik vond het ook fijn dat er een gesprek aan huis plaats heeft gevonden zodat alles direct opgenomen en besproken kon worden. De... Ik kreeg goede informatie over het systeem en over de installatie. Ik vond het ook fijn dat er een gesprek aan huis plaats heeft gevonden zodat alles direct opgenomen en besproken kon worden. De zonnepanelen zijn vervolgens op een snelle termijn geleverd en geïnstalleerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Goede informatie en een goede snelheid van service.

Goed geregeld via Megens Electra.
Plaatsen door goed personeel welke netjes en in overleg met klant installeerd.