Peter Verdaasdonk

Vanaf de installatie van 23 juni 2017 werkt een paneel niet. Hiervoor heb ik al tweemaal zelf contact opgenomen. Dit zou zo spoedig mogelijk opgelost worden, maar helaas tot op heden geen reactie.... Vanaf de installatie van 23 juni 2017 werkt een paneel niet. Hiervoor heb ik al tweemaal zelf contact opgenomen. Dit zou zo spoedig mogelijk opgelost worden, maar helaas tot op heden geen reactie. Hierdoor heb ik al ongeveer 8% verlies.
Ik vind het erg slordig dat bij de volgende vraag verwachtte met dubbel t is geschreven FOEI!!!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Na akkoord heb ik weinig moeite hoeven doen. Alleen de nazorg laat opzich wachten.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles behalve de nazorg. Hierdoor ben ik alrendement verloren.

P. Stumpel

De mensen die de panelen hebben geplaatst waren nog maar zeer kort in dienst en zeker geen vakmensen. ze hebben er met 4 man er de hele dag over gedaan, met gevolg dat er in de omvormer een chip... De mensen die de panelen hebben geplaatst waren nog maar zeer kort in dienst en zeker geen vakmensen. ze hebben er met 4 man er de hele dag over gedaan, met gevolg dat er in de omvormer een chip verkeerd geplaatst is. De omvormer werkte helemaal niet. Wij hebben helaas een hele maand moeten wachten tot we geholpen zijn met een nieuwe omvormer. Dit waren gelukkig wel vaklui. Ze vertelden zelfs dat deze klus door hen geklaard had kunnen worden met 2 man in een halve dag. Zelf heb ik nog naar solaradge moeten bellen om het nieuwe nummer van de omvormer door te geven, want de computer gaf niets aan. Gelukkig werkt nu alles naar wens.
X

Het is allemaal vlot gegaan, maar we hebben wel de eerste maand niets aan de installatie gehad omdat de omvormer kapot was. Dit duurde veel te lang.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs die de nieuwe omvormer geplaatst hebben waren vakmensen.

Van Someren . A.M.

Lang gewacht om diverse vragen beantwoord te krijgen en de procedures voor het plaatsen van slimme meters duurde ook lang en plaatsing van de zonnepanelen T.o.v door andere bedrijven bij de buren.

Zie opmerking boven

Wat viel u in positieve zin op?

Materialen en plaatsing van de omvormer.

Zonnepanelen zijn goed geplaatst, op tijd geleverd en functioneren goed.

Het heeft enige moeite gekost metname voor planning van plaatsing.

Wat viel u in positieve zin op?

Plaatsing van zonnepanelen ging goed en op tijd klaar.

Hendriks

Alles is goed verlopen alleen zit ik nu al 4 weken te wachten op de afhandeling. Er moet nog een service monteur komen die de WIFI e.d. inregelt.

r van den tillaart

Ze doen wat ze moeten doen de panelen werken goed

was gemakkelijk gewoon online en email verkeer was zo geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

ze waren professioneel er werdt hard door gewerkt door de monteurs waren snel klaar

Omdat er samengewerkt wordt met essent.

Onduidelijkheid over de vraag wiens verzekering als er door installatie schade van het dak zou plaats vinden. Nu zou ik nog willen weten of die verzekering nog loopt als de leverancier zou (moeten)... Onduidelijkheid over de vraag wiens verzekering als er door installatie schade van het dak zou plaats vinden. Nu zou ik nog willen weten of die verzekering nog loopt als de leverancier zou (moeten) stoppen. Geconstateerde schade na eventueel en onverhoopt faillissement leverancier zou immers nú ook al verzekerd kunnen zijn door de verzekering van de leverancier.

Wat viel u in positieve zin op?

Het ging nu goed. Maar zonder stelling, en met alleen een ladder, is het zittend en kruipend op een schuin dak natuurlijk niet veilig.(( Een -goede- stelling moet gewoon op gezet kunnen worden,... Het ging nu goed. Maar zonder stelling, en met alleen een ladder, is het zittend en kruipend op een schuin dak natuurlijk niet veilig.(( Een -goede- stelling moet gewoon op gezet kunnen worden, zonder overdreven wettelijke controle door een andere firma. Want dan wordt er al snel gewerkt zonder stelling.))

Goed product

Telefonische offerte en advisering verliep goed

Wat viel u in positieve zin op?

2 verschillende teams hebben gewerkt. Een zeer ervaren en een beginnend.

Info tel kontakt is minimaal

Omvormer defect.

rutting

Op zich goede montage en afwerking
minder goed is ingeplande afspraak nakomen
( in ons geval 3x afspraak maken en op de 3de afspraak is eea uiteindelijk volledig gerealiseerd

vanwege 3 x installatie afspraak maken ( met 2 cancels vanwege logistieke problemen)

Wat viel u in positieve zin op?

uiteindelijk tevreden na installatie etc..