Kemkens

32006 beoordelingen

32006 Reviews

Een wat korter tijdsframe om aan te geven wanneer de monteur komt. Zou nu tussen 08.00 uur en 17.00 uur zijn, maar een dagdeel zou prettiger zijn

Hallo,
Hallo,
Dank u wel voor uw positieve review maar ik zie dat er inderdaad iets mis is gegaan met het plannen van uw afspraak, er zou een afspraak voor u ingepland moeten worden op een dagdeel, bijvoorbeeld tussen 8 en 13 uur of tussen 12 en 17 uur. Hier is dus iets mis gegaan. Onze excuses hiervoor. Mocht u vragen hebben over uw afspraak dan mag u altijd telefonisch contact opnemen met ons callcenter op telefoonnummer 088-5050330.
met vriendelijke groet,
Monique

P. Meyboom

Reactie Kemkens:

Dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen.
Dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen.
Kemkens zorgt er inderdaad voor dat de monteurs goed opgeleid zijn en flink wat werkervaring hebben, voordat ze alleen de weg op gaan. leuk om te lezen dat dit ook gewaardeerd wordt.
met vriendelijke groet Yvonne , Kemkens.B.V.

Reactie Kemkens:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat je tevreden bent over de vriendelijkheid en vakmanschap van onze monteur.
Met vriendelijke...
Helga

L. van der Meij

Ik beveel geen bedrijven aan, er zijn er meer en ik ga niet vergelijken

Hoi Loes,
Dank je voor je review, wel vervelend te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op het vervangen van de ontluchters. Deze waren een tijd niet op voorraad, excuses daarvoor.
Maar...
Hoi Loes,
Maar fijn dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
Groet Lenny
namens Kemkens BV

Karel

Goede en snelle service, monteur werkt snel en heeft een goede vakkennis.

Goedemiddag Karel,
Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Hier doen we het voor.
Lenny namens...
Goedemiddag Karel,
Lenny namens Kemkens BV

Michiel Schouten

Prima service

Goedemiddag Michiel,
Fijn te horen dat je zo tevreden over ons bent, hier doen we het voor maar om het dan via een review van een tevreden klant terug te horen maakt het extra leuk.
Groet...
Goedemiddag Michiel,
Lenny namens Kemkens BV

Niet alle monteurs zijn even vakbekwaam

Reactie Kemkens:

Dank voor het invullen van deze review. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat de oorzaak van de storing niet meteen gevonden is.... Dank voor het invullen van deze review. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat de oorzaak van de storing niet meteen gevonden is. Vooral als het om drukverlies gaat is het even zoeken naar de oorzaak.
We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren. Mocht u nog verdere vragen hebben zou u dan contact met ons op willen nemen? U mag vragen naar Helga. Ons mailadres is: klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330.
Helga

Manon van Drueten

Op dit moment nog geen, maar vraag dit gerust later nog eens. Op dit moment hebben we net één maand het onderhoudscontract en is er alleen nog iemand geweest voor standaard onderhoud

Hallo Manon,
Hallo Manon,
Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze manier van werken. Dit horen we graag en de complimenten worden zeker naar de juiste afdelingen doorgezet. Dank je voor je review.
Groet Lenny
namens Kemkens