Kish.nl

Jvdv

Blij met mijn bestelling

Wouter Kiela

Ruime keus en makkelijk te bestellen. Door Goede Vrijdag en Pasen duurde de levering wat langer dan verwacht, maar de klantenservice was makkelijk te bereiken en kon goed uitleggen waarom er... Ruime keus en makkelijk te bestellen. Door Goede Vrijdag en Pasen duurde de levering wat langer dan verwacht, maar de klantenservice was makkelijk te bereiken en kon goed uitleggen waarom er vertraging was.

D&G Goldland International

Super service

Jelle

Goede ervaring, ontving horloge binnen enkele dagen

Rob

Goede service en snelle levering

IPF

Heel goed: goeie collectie, niet duur en snel bezorgd

Lieke

Snelle bezorging en goede communicatie. Door andere negatieve reviews getwijfeld om mijn horloge te bestellen. Maar nadat ik gebeld had met het bedrijf toch mijn bestelling geplaatst. Na het... Snelle bezorging en goede communicatie. Door andere negatieve reviews getwijfeld om mijn horloge te bestellen. Maar nadat ik gebeld had met het bedrijf toch mijn bestelling geplaatst. Na het plaatsen van mijn bestelling bleek het gekozen horloge niet op voorraad, dit werd snel per mail met mij gecommuniceerd, waardoor ik een ander alternatief heb gekozen. Binnen 24u werd mijn bestelling netjes thuis bezorgd. Via PostNL kon ik mijn bestelling online volgen. Het pakket was goed verpakt als brievenbuspakket bezorgd. Al met al is alles naar wens bezorgd en ben ik tevreden over het duidelijke & goede contact.