Het bedrijf levert snel. Rchter een probleem geval wotdt niet snel opgelost.
Johny polus
Mijn 2de horloge nog steeds niet ontvangen??
Adam A.
Ik ben zeer content van deze horloge. Levering was snel en correct.
Dirk Jan van Vierssen
Ik heb een horlogebandje besteld. Mij was gemeld dat het een aantal dagen zou duren voordat het bandje zou kunnen worden verstuurd. Die termijn is klopte. Het bandje is vervolgens naar Estland...Ik heb een horlogebandje besteld. Mij was gemeld dat het een aantal dagen zou duren voordat het bandje zou kunnen worden verstuurd. Die termijn is klopte. Het bandje is vervolgens naar Estland verstuurd op 8 september jongstleden. Nu is het 21 september en het bandje is nog steeds niet ontvangen. Dat ligt aan PostNL. Mijn ervaringen met PostNL betreffende het versturen van brieven en pakketten via PostNL zijn slecht; het duurt veel te lang. Als je wat meer voor de verzending wilt betalen, kies dan UPS. Mijn ervaring met UPS is dat je meestal binnen een week een zending vanuit Nederland in Estland ontvangt.
Ron
Ik had een horlogebandje besteld maar er zitten te dikke connectpins bij. Na een mailtje heeft Kish.nl deze nagestuurd. Dit noem ik service.
Kruijssen
Goede ervaring. Eerst een horloge besteld, bleek niet de goede, dus meteen dezelfde dag nóg een horloge besteld. Telefonisch de eerste bestelling geannuleerd en dat kon. Dat vind ik goede service.
Parent
Prima geregeld na dat bleek dat de band die ik besteld had niet op voorraad was ,snel een andere geregeld
Patrick
Snelle service
Corneille Sammy
Goed en snelle levering
Mar
Na eerst zelf foutief besteld te hebben is dit heel snel opgelost en kon ik het juiste bandje ontvangen. Op de site was niet terug te vinden dat de Bocciabandjes geen gesp hebben dus dat kan...Na eerst zelf foutief besteld te hebben is dit heel snel opgelost en kon ik het juiste bandje ontvangen. Op de site was niet terug te vinden dat de Bocciabandjes geen gesp hebben dus dat kan voor foutief bestellen zorgen.