Prima product, alleen ze vragen veel te veel bij hun online feedback enquete. 10 vragen op pagina 1 van 2 pagina's over het kopen van een kliklijstje is compleet over the top

minder vragen in enquete

Reactie Kliklijstenhandel:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent over het geleverde product.
In dit geval kunnen wij helaas niks aan het aantal vragen veranderen: wij...
Goedemiddag,
In dit geval kunnen wij helaas niks aan het aantal vragen veranderen: wij willen onze klanten graag een platform bieden om hun mening te uiten zodat wij hier ook weer beter van kunnen worden.
Wij hebben gekozen voor dit platform en uiteraard is het geheel aan onze klanten zelf of ze de moeite willen nemen om de review ook daadwerkelijk in te vullen.
In ieder geval dank voor deze feedback en wellicht graag tot een volgende bestelling!
Met vriendelijke groet, Linsey van Straten

Goed ervaring, goed geadvisseerd, snelle service.

Hans Fassbender

overzicht

Bestelling geplaatst, niet op voorraad. Na telefonisch contact een duurdere lijst gekregen voor dezelfde prijs.

snelle levering, fijne communicatie.

aad noord

Niet zo goed

goederen nog niet ontvangen

Reactie Kliklijstenhandel:

Goedemiddag Aad,
Hartelijk dank voor de review.
Wij betreuren het ten zeerste dat het zo is gelopen en hebben inmiddels contact gehad.
Alles is nu opgelost dus hopelijk geeft dit een...
Goedemiddag Aad,
Hartelijk dank voor de review.
Alles is nu opgelost dus hopelijk geeft dit een beter gevoel.
Uiteraard hopen wij de volgende keer weer een bestelling van u te mogen ontvangen!
Linsey van Straten, Signerie

alternatief geboden omdat bestelde lijst niet in voorraad bleek

Willem

Via internet besteld en binnen de gestelde tijd ontvangen. Dat is dus OK

Een keuze kon snel gemaakt worden.

Geen idee!

Duidelijke website, heldere productinformatie.

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

nee

Artikel goed te vinden op de website en duidelijke omschrijving hiervan. Bestellen, betalen en leveren allemaal goed afgehandeld. Het artikel, een waterdichte kliklijst van A1 formaat lijkt me van... Artikel goed te vinden op de website en duidelijke omschrijving hiervan. Bestellen, betalen en leveren allemaal goed afgehandeld. Het artikel, een waterdichte kliklijst van A1 formaat lijkt me van goede kwaliteit. Aangezien ik het net in mijn bezit heb, moet ik in de tijd nog even gaan ervaren hoe de lijst zich houdt.

Site vind ik overzichtelijk. En duidelijke informatie over afmetingen.

Prima bedrijf

Snelle levering, goede service