Ik bestel altijd kliklijsten en vindt dat de lijsten een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.

De optie om de lijsten zelf te kunnen ophalen en op locatie afrekenen. Een medewerker heeft tot een paar minuten na sluiting op mij gewacht zodat ik een aantal lijsten die ik besteld had kon terug... De optie om de lijsten zelf te kunnen ophalen en op locatie afrekenen. Een medewerker heeft tot een paar minuten na sluiting op mij gewacht zodat ik een aantal lijsten die ik besteld had kon terug brengen.

Ik heb recent wat lijsten terug gebracht en zou hiervan een terug betaling ontvangen.
De terugbetaling is wel lang aan het duren. Ik heb de lijsten 7 aug betaald op locatie, heb aan het einde van de dag op 7 aug de lijsten terug gebracht. Vandaag is het 30 aug en heb ik nog steeds niet mijn terugbetaling binnen gehad.

Reactie Kliklijstenhandel:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Misschien dat u nog wel even contact met ons op zou kunnen nemen met betrekking tot de credit nota.
Dan kunnen we dit...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Dan kunnen we dit nakijken.
In ieder geval veel plezier met de aankoop en wij horen graag nog van u!
Linsey

Beill

Mijn bestelling en bezorging hiervan is correct en vlot verlopen.
Netjes voldoende verpakt.
De lijsten zagen er aan de voorkant gaaf en mooi uit.
De achterkanten van de lijsten...
Mijn bestelling en bezorging hiervan is correct en vlot verlopen.
Netjes voldoende verpakt.
De lijsten zagen er aan de voorkant gaaf en mooi uit.
De achterkanten van de lijsten bevatte veel krasjes in het
aluminium. Die zijde komt tegen een muur dus daar heb ik geen problemen mee.

Snelle verzending en bezorging.

Reactie Kliklijstenhandel:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de leuke review!
Met betrekking tot de krasjes mag u altijd nog contact met ons opnemen hoor.
Anders wensen wij u heel veel plezier met de lijsten en...
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de leuke review!
Met betrekking tot de krasjes mag u altijd nog contact met ons opnemen hoor.
Anders wensen wij u heel veel plezier met de lijsten en uiteraard graag tot een volgende bestelling!
Linsey

Prima alles geleverd volgens afspraak

goede website, goede prijzen

Iemand

Fijne webshop, goede prijzen, navigatie en omschrijvingen.

Algehele indruk webshop

Bakker Bart

Snelle en correcte levering

Ilse

Snelle service, goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit

Communicatie over deel van de bestelling die later zou komen ontbrak in eerste instantie. Na contact met klantenservice wel snelle reactie hierover.

Het product wat ik had besteld was meerdere keren niet leverbaar. Ze hebben vervolgens contact met me opgenomen en alles netjes opgelost.

Goede producten. Vriendelijk personeel.

Beter inzicht in de huidige voorraad. Het product was meerdere malen niet leverbaar waardoor de levertijd opliep. Andere product aangeboden gekregen en dit zou op vrijdag geleverd worden. Vrijdag... Beter inzicht in de huidige voorraad. Het product was meerdere malen niet leverbaar waardoor de levertijd opliep. Andere product aangeboden gekregen en dit zou op vrijdag geleverd worden. Vrijdag einde van de dag ontving ik pas een telefoontje dat ook dit product niet leverbaar was en dat het maandag zou worden. Graag had ik dit eerder op de dag vernomen.

Geert Rona

Mijn ervaring is dat ze dien wat ze zeggen. En het product ziet er goed uit en was goed verpakt. Helaas liet de bezorging door DHL nogal te wensen over. Ze kunnen beter een ander koeriers bedrijf... Mijn ervaring is dat ze dien wat ze zeggen. En het product ziet er goed uit en was goed verpakt. Helaas liet de bezorging door DHL nogal te wensen over. Ze kunnen beter een ander koeriers bedrijf inhuren.

Snel geleverd. Goed product.

Bezorging door DHL was waardeloos.

Prima, snel, goede kwaliteit

snelle levering, mogelijkheid voor bedrijven om achteraf met factuur te betalen.

eising

Uitstekend

snelle en correcte afhandeling retour