bvba Van Rompay & Zoon

Positief

snelle en correcte afhandeling

Prima bedrijf, al meerdere keren iets besteld, steeds naar volle tevredenheid.

Spliff

(Bewerkt)

Als je haast hebt bel even van te voren of de 48u werkelijk gehaald gaat worden.

Goede prijs.

Geef duidelijkere informatie.

MCHL grafisch ontwerp

Goede service en snelle levertijd...

Makkelijke site, duidelijk en makkelijk bestellen...

Geen...

Snelle bezorging en goede spullen.
Website ziet er alleen heel 'goedkoop' uit en lijkt alsof het een nepsite is. Hierom heb ik getwijfeld of ik wel zou bestellen.

Snelle bezorging

Misschien kijken naar de professionaliteit van de website

Cultuurhuis De Klinker

Over het algemeen goed, maar men heeft niet altijd alles in huis wat men online pretendeert.

Zien problemen redelijk snel en zijn snel en gewillig om deze correct op te lossen in overleg met de klant.

Toevoeging van een lokatie gebaseerde voorraad melding bij producten. Dit betekent, in praktische zin, dat producten op een Nederlandse website de voorraad aangeven voor het magazijn in Nederland.... Toevoeging van een lokatie gebaseerde voorraad melding bij producten. Dit betekent, in praktische zin, dat producten op een Nederlandse website de voorraad aangeven voor het magazijn in Nederland. Dit kan als exact, maar ook met een 'stoplicht' of desnoods alleen als waarschuwing in de winkelwagen bij een tekort.

Goede aanpak, met scherpe prijsstelling en vlotte levering

snelle levering, scherpe prijs

invullen van naw gegevens liep een paar keer vast op de website

Hele positieve en snelle afhandeling
goed geholpen ook met antwoord op mijn vraag

prima en duidelijk geholpen

Dumol Safety & Training

Makkelijk bestellen, jammer dat de DHL er zo lang over doet en de boel besodemieterd door de bezorger om ons op vakantie te zetten. uiteindelijk zelf pakket moeten afhalen na 5 dagen op depot... Makkelijk bestellen, jammer dat de DHL er zo lang over doet en de boel besodemieterd door de bezorger om ons op vakantie te zetten. uiteindelijk zelf pakket moeten afhalen na 5 dagen op depot Amsterdam..

snel en makkelijk bestellen

Wij hebben reeds een klacht ingediend en een schadevergoeding bij DHL, of een andere vervoerder zoeken of ook klacht indienen bij DHL namens de GOODSTORE

Reactie Kliklijstenwebshop.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Net telefonisch afgestemd dat de betreffende DHL koerier niet netjes heeft gecommuniceerd en tijdig onze zending heeft afgeleverd. Zoals besproken nemen wij deze feedback serieus en dienen wij een klacht in bij onze vervoerder voor verdere afhandeling.
Wel fijn om te vernemen dat u als klant tevreden bent over het geleverde product en onze aftersales!
Verkoopteam Goodstore