Groot assortiment, prima service

goede communicatie

Gratis retourzending

Bestellen gaat vlot. Kwaliteit producten onzeker. Je wordt gelokt met minimumprijzen, die enkel gelden voor zeer grote hoeveelheden en ex-btw.

betere productomschrijving

Ron Marchetti

(Bewerkt)

Zeer slecht ik krijg eerst een mail dat mijn bestelling is ingepakt en een trackandtrace die ik s avonds kan bekijken...niet dus volgende dag ook niet..ik mailen en nu is mijn bestelling niet op... Zeer slecht ik krijg eerst een mail dat mijn bestelling is ingepakt en een trackandtrace die ik s avonds kan bekijken...niet dus volgende dag ook niet..ik mailen en nu is mijn bestelling niet op voorraad !!??de order was toch ingepakt!?
Zou goed komen en voor het weekend heb ik het binnen....het is nu zaterdag en ik heb geen kl.....ontvangen.....zeer slechte ervaring dus.Aanpassing review :Bij deze na een poosje nieuwe bestelling gedaan en nu wel snel binnen en op de koop toe de helft betaald van wat ik bij een ander bedrijf voor exact de zelfde lijsten moest betalen...2e kans dus top gedaan!

Nee...2e keer nu wel goede levering

Eerlijk zeggen dat er geen voorraad is en zeker niet dat je spullen ingepakt zijn....

Luitenfruit

Een paar keer jullie site bezocht. Elke keer juiste handel gekregen en altijd op tijd!

Duidelijke site. Mooie staffelprijzen
Veel keus.

Verschil tussen de lijsten benadrukken. Voor welk doeleinde het beste uitkomt.

Goede informatie, op vragen heeft men direct een antwoord (telefonische en per e-mail)

Goed. Snelle levering

Snelle levering. Ruime keuze

Webwinkel ziet er rommelig onoverzichtelijk uit

Goede uitleg las ik iets zoekt.

snelle levering

Administratie kan beter , meerdere malen mailadres doorgegeven waar de factuur heen moet.

Tip: Geef korting aan vaste klanten al is het 5%

Stichting Merakel

Voor de 1e keer besteld goed gegaan

goede communicatie.

n.v.t.

Snelle levering; geeft alternatief indien niet voorrradig

Wijnants

Correcte afhandeling