Snelle en nette levering, ben zeer tevreden

Grote voorraad dus snel te leveren, prima!

Aankoop kliklijsten, eerste bestelling

snelle levering

Jan Meester dtp en belettering

(Bewerkt)

Goedemorgen, het is natuurlijk wat pech voor u maar niet zo slim om deze vraag aan ons te stellen.
U heeft het over onlangs gekocht"! Ik heb de bestelde lijsten nog steeds niet binnen. Het is nu een week later terwijl ik direct met Ideal betaald heb!

Nee dus

Service en welgemeende excuses en actie ondernemen als er iets mis gaat

Laurens

Eerste ervaring maar direct goed

BeeVeen Advies

Keurig geholpen, 's-avonds besteld en 's-morgens werd ik al gebeld dat het model een lange levertijd had. Keurig de bestelling omgezet en binnen twee afgeleverd.

Goede ervaring, duidelijk en snelle levering.

Een idee om de afmetingen iets naar boven te zetten.
Mensen weten vaak niet wat een A4 enz. zijn.
mijn handicap is (na een herseninfarct ) AFM. zitten niet meer in mijn hoofd.

Reactie Kliklijstenwebshop.nl:

Bedankt voor uw feedback,
Ik zal dit probleem onder de aandacht brengen bij de afdeling die verantwoordelijk is voor deze webshop.
Goodstore, team verkoop

Ruime keuze goede prijs

Lejodu

Redelijk tot goed. Omdat het de eerste bestelling was door mijn bedrijf, werd ik na de bestelling gebeld dat kon ik niet op rekening kon kopen zoals ik bij de het bestellen op de site had... Redelijk tot goed. Omdat het de eerste bestelling was door mijn bedrijf, werd ik na de bestelling gebeld dat kon ik niet op rekening kon kopen zoals ik bij de het bestellen op de site had aangegeven. Het ging om 30 euro. Ik kende Kliklijsten ook niet dus het vertrouwen werd bij mij gelegd. Ik heb vooraf betaald en een schermprint opgestuurd als betaalbewijs. Beetje omslachtig en niet echt klantvriendelijk.