VVH/Velserbroek

Voor mij is het duidelijk, al mijn bestellingen gaan voortaan bij dit bedrijf, klantvriendelijke website, snelle levering, goede service! Klasse!

Snel, betaling achteraf, voor onze vereniging erg makkelijk!

geen!

Prima levering, helaas niet binnen 24 uur.
Fijn dat er evt. gekozen kan worden voor ander afleverpunt als je zelf niet thuis kunt zijn.

Snelle service,

uitstekend verpakt voor transport

Marloes

Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld. Of ik me had gerealiseerd dat de lijst die ik besteld had geen glazen plaat had. En nee, daar had ik dus niet op gelet. Zonder de oplettendheid... Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld. Of ik me had gerealiseerd dat de lijst die ik besteld had geen glazen plaat had. En nee, daar had ik dus niet op gelet. Zonder de oplettendheid van deze medewerker had ik dus iets ontvangen wat ik niet gewild had, terwijl ik nu nog m'n order kon wijzigen. Super service dus en ik ben blij met m'n lijst!

Proactieve benadering

Veer Zien MVV

Prima ervaring.

Alex

Duidelijke website, overzichtelijk bestelproces. Telefonisch contact gezocht voor meer informatie bij een product. Direct bereikbaar, binnen een kwartier teruggebeld met het antwoord. Vandaag... Duidelijke website, overzichtelijk bestelproces. Telefonisch contact gezocht voor meer informatie bij een product. Direct bereikbaar, binnen een kwartier teruggebeld met het antwoord. Vandaag besteld, morgen geleverd is een correcte belofte. Goederen zaten in een deugelijke verpakking. Kortom een meer dan goede indruk overgehouden aan mijn eerste bestelling bij dit bedrijf.

-Direct telefonisch contact mogelijk
-Snelle levering in deugelijke verpakking

Correct, snel en deskundig advies en behandeling van bestelling.

Telefonisch aanvullend advies was zeer deskundig en helder.

Ben keurig geholpen en het product is goed verzorgt afgeleverd

Top bedrijf. mijn zending was eerder niet ontvangen en heb ik alsnog kosteloos mijn fotolijst toegestuurd gekregen.

Goede product omschrijving. Veel informatie.

Bestelling was waarschijnlijk niet aangemeld bij post nl/tnt. Hierdoor heb ik mijn zending niet kunnen volgen. Misschien dat jullie daar iets in kunnen ondernemen.