Speakup

Een leuke en spontane ontvangst bij het Kostuumhuis, waarna de vraag werd vertaald in actieve hulp bij het uitzoeken van kleding.

Goede kijk op wat passend is en wat niet.

Reactie Kostuumhuis Kalf:

Bedankt voor je feedback, we zijn bezig met de verbetering van onze winkeluitstraling en verwachten dit september 2018 te kunnen afronden.

peter vd velden

Alles keurig en netjes opgestuurd van wat er aangevraagd werd

gratis retourneren

mag wel iets sneller reageren of een ontvangst bevestiging mailen, nu moest 2 x mailen of mijn mail wel was aangekomen cq verwerkt

Beste Peter,
Hartelijk voor je eerlijke feedback, we gaan werken aan de verbetering van onze reactiesnelheid en hopen je graag weer een keer te zien.

Ik kom er al jaren en ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

Ruime keuze, altijd slaag je daar

Misschien iets ruimere openingstijden hanteren

Robert Bridgeman

Top!

persoonlijk en professioneel

Denken mee, je voelt je gezien en als klant belangrijk

Veel keuze

Hooguit de trap met ingangsdeur. maar qua product, service en enthousiasme en collegialiteit niet dan lof,

Prima! Prijs-kwaliteit verhouding was echter slecht.

Huiselijke, gezellige sfeer. Je voelt dat het een knus en hecht team is. Warm welkom.

Ik huurde een batman kostuum, maar zag er toch wel een beetje amateuristisch uit. Voor 25 euro had ik het pak net zo goed zelf aan kunnen schaffen. De cape viel als een bundeltje tussen mijn... Ik huurde een batman kostuum, maar zag er toch wel een beetje amateuristisch uit. Voor 25 euro had ik het pak net zo goed zelf aan kunnen schaffen. De cape viel als een bundeltje tussen mijn schouderbladen, ipv mooi over mijn schouders te vallen.

Reactie Kostuumhuis Kalf:

Beste, Hartelijk dank voor je eerlijke review. We willen graag kijken naar een passende oplossing om je gevoel weg te nemen. Zou je contact met ons op willen nemen? Hartelijk dank.

Goed geholpen, goede service en makkelijk met ophalen en retour

Tijd voor de klant

Goed, prettig

Service

Geen, wellicht trap bij entree

Harry

Heel positief. Gehuurd rokkostuum was goed en precies op maat gemaakt. Vakmensen.

zie boven.

Hoe ik het vlinderdasje moest bevestigen was me bij het passen wel uitgelegd, maar was ik weer vergeten op het moment dat ik het kostuum aan moest. Misschien een briefje met uitleg (tekeningetje)... Hoe ik het vlinderdasje moest bevestigen was me bij het passen wel uitgelegd, maar was ik weer vergeten op het moment dat ik het kostuum aan moest. Misschien een briefje met uitleg (tekeningetje) erbij doen?

Beste Harry,
Hartelijk dank voor je feedback en leuke tip! Gaan we wat mee doen in te toekomst.

Goede en prettige service, veel keus.

Veel keus, voor alle thema's is wel iets te vinden of samen te stellen.

Het lijkt dat vooral grote (keding)maten zijn vertegenwoordigd. 'Lijkt'... want mogelijk waren de kleinere maten (bijv. medium/small) reeds verhuurd.