Prima!

Heel vriendelijke begeleiding

entree kan wat meer uitstraling krijgen

KMar Zwolle

In een prettige en gemoedelijke omgeving werden wij klantvriendelijk en professioneel geholpen

Goede nette kostuums en een professionele hulp.

Ondanks de sterke punten heeft de verdieping een stoffige uitstraling.

Dierenpension Logé

Uitermate positief, correcte afhandeling, afspraak voor aflevering werd goed nagekomen. Afhandeling na gebruik van gehuurde pak was minder goed. Afspraak voor afhalen werd in eerste instantie niet... Uitermate positief, correcte afhandeling, afspraak voor aflevering werd goed nagekomen. Afhandeling na gebruik van gehuurde pak was minder goed. Afspraak voor afhalen werd in eerste instantie niet nagekomen, waardoor pak hier nog ruim een week heeft gestaan. Pas na opnieuw contact werd nieuwe afhaalafspraak gemaakt. Financiële afhandeling was prima, echter was het wellicht wel zo klantvriendelijk geweest om mij te informeren dat de borg terug was gestort op mijn rekening.

Isala

Top!

Klantvriendelijk en goede sfeer!

Goed.

Goed vakkundig advies en zij weten precies wat de klant wil. Bij jullie is de klant koning. (Soms zelfs letterlijk haha)

Sneller reageren en sneller de offerte opsturen. Bij de enquête is er geen optie n.v.t.

Snel en goed geholpen en meerdere malen wijzigingen zonder problemen doorgevoerd.

Vriendelijk en flexibel

betere telefonische bereikbaarheid

Lucia Koetsier / Gemeente Zwolle

Bijzonder vriendelijk, meedenkend en meewerkend, niets is teveel en wat er niet is wordt geregeld. Ik ben erg tevreden en kan altijd als dat nodig is een beroep op het Kostuumhuis doen en wordt niet... Bijzonder vriendelijk, meedenkend en meewerkend, niets is teveel en wat er niet is wordt geregeld. Ik ben erg tevreden en kan altijd als dat nodig is een beroep op het Kostuumhuis doen en wordt niet anders dan naar volle tevredenheid geholpen!
Compliment dus!!

zie hierboven!

vooralsnog niet :-)

Kemna en zonen

Uitstekend

Kostuum gehuurd

De eigenaar os een vrolijke baas

Parkeergelegeheid op donderdagavpnd

Petra Niesten

Ik ben adequaat, professioneel en vriendelijk geholpen. ik kwam zonder enig idee en ging weg met een super kostuum.

nee, mijn beoordeling zegt alles.

betere parkeergelegenheid, door het enorme assortiment lijkt het alsof jullie uit je jas groeien omdat er overal veel hangt en ligt. daardoor oogt het wat rommelig omdat er geen overzicht is. De... betere parkeergelegenheid, door het enorme assortiment lijkt het alsof jullie uit je jas groeien omdat er overal veel hangt en ligt. daardoor oogt het wat rommelig omdat er geen overzicht is. De doorgangen zijn ook wat smal. Ik denk dat het pand te klein is geworden.

Reactie Kostuumhuis Kalf:

Beste Petra,
Beste Petra,
Hartelijk dank voor je positieve feedback en je onderbouwde kritiek op 2 punten. We gaan kijken of we op korte termijn parkeergelegenheid kunnen verruimen door bijvoorbeeld onze eigen auto's te verplaatsen. De collectie is inderdaad groter dan de winkel, we houden dit zo netjes mogelijk en kijken naar de mogelijkheden voor een uitbereiding in de toekomst. We zijn blij je tevreden te hebben geholpen en zien je graag terug.