Arent

(Bewerkt)

kwaliteit

duidelijk vermelden van de wachttijd

Bouman van Bergen

Uitstekend, ik zocht een krijtbord en heb dat ook gevonden. Een zoektocht bij een ander bedrijf, liep vast ivm onduidelijkheid en moeilijkheden bij de betalingsafdeling.

IK zocht, ik vond, even getwijfeld over de werkelijke grootte. Ik nam de beslissing en de betaling etc was zo geregeld.
snelle levering, prima verpakt en geen overbodige verpakkingsmaterialen....
snelle levering, prima verpakt en geen overbodige verpakkingsmaterialen. Zeer milieubewust. Top !

NVT

A daris

Weinig ervaring

Nog geen

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en kan die ook niet volgen, geeft aan dat zending nr niet klopt

De Nobele Eric Wandriel

Ben tevreden over de klantvriendelijkheid, vlugge respons bij vragen.

was goed veilig verpakt

betere bewoording gebruik telf op gsm/ niet vlot bereikbaar

Layla Oomen

Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde en ben zeer aangenaam verrast!

Snelle reactie op mails, snelle levering na bestelling. Men heeft er alles aan gedaan om de bestelling in deze coronatijd met problematische levertijden en levermogelijkheden toch te kunnen... Snelle reactie op mails, snelle levering na bestelling. Men heeft er alles aan gedaan om de bestelling in deze coronatijd met problematische levertijden en levermogelijkheden toch te kunnen afleveren.

Annehil

Goede service en prima krijtbord

Geen verbeterpunten, alleen zo door gaan!

Smoek

Dikke prima!!!

Zou het niet weten

Hatice Yildiz

Service

BOTS Bootcamp & Obstacles

(Bewerkt)

Helaas was mijn bord beschadigd tijdens het transport.
Helaas was mijn bord beschadigd tijdens het transport.
Na een emailbericht werd ik direct gebeld en werd me gevraagd naar foto’s van de verpakking en er werd direct een nieuw bord toegestuurd.
Wat een geweldige service!!

De webshop werkt erg goed

westersypen

Prima ,snel geleverd en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit