Alles is soepel verlopen

niets bijzonders

Kan ik zo niet bedenken

Sander Harleman

1 keer besteld en wordt achteraf geconfronteerd met levertijd .

Op de webshop aangeven of iets voorraad is of levertijd aangeven

Goedemorgen Sander,
Hartelijk dank voor de review.
Wegens drukte in onze productie hanteren wij momenteel inderdaad een langere levertijd dan normaal gesproken.
Wij proberen klanten daar...
Goedemorgen Sander,
Hartelijk dank voor de review.
Wij proberen klanten daar uiteraard meteen over te informeren dus waar dit dan precies mis is gegaan durf ik niet te zeggen.
Ik heb het even nagekeken en de bestelling is op 28-06 afgeleverd.
Dus ik ga ervan uit dat alles nu verder is opgelost.
Anders horen wij dat uiteraard graag.
In ieder geval onze excuses voor het ongemak!
Linsey

Acht dagen geleden voor een krijtbord betaald, maar het is nog steeds niet geleverd ... Je mag dan schrijven: "Wij hopen dat u inmiddels veel plezier heeft van uw aankoop." Het antwoord moge... Acht dagen geleden voor een krijtbord betaald, maar het is nog steeds niet geleverd ... Je mag dan schrijven: "Wij hopen dat u inmiddels veel plezier heeft van uw aankoop." Het antwoord moge duidelijk zijn.

Goedemiddag Harry,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben een aantal keren geprobeerd om telefonisch contact te zoeken maar tot op heden helaas zonder resultaat.
Er is wegens drukte...
Goedemiddag Harry,
Hartelijk dank voor de review.
Er is wegens drukte momenteel een vertraging in onze productie dus vandaar de langere levertijd.
Zou u even telefonisch contact met ons op kunnen nemen?
Dan kunnen we hopelijk tot een passende oplossing komen.
Alvast bedankt en wij horen graag van u!

Joop

Snelle levering. Grappig product, goede kwaliteit, redelijke prijs. Rondom tevreden!

Houden zo!

Eerste keer

Duidelijk

Martijn

Snelle reactie, goed service.

Na levering van een krijtbord met een kwaliteitsprobleem, hebben ze na overleg meteen een nieuw bord toegestuurd.

Pascal Fuchs

Super goed

Correcte seevice

Voor onze winkel hebben wij een krijtbord nodig. We hebben gezocht naar snelle levering. Dat beloofd het bedrijf maar een dag na bestelling ( en al betaald te hebben) krijgen we bericht dat het... Voor onze winkel hebben wij een krijtbord nodig. We hebben gezocht naar snelle levering. Dat beloofd het bedrijf maar een dag na bestelling ( en al betaald te hebben) krijgen we bericht dat het product niet op voorraad is. Dit terwijl dit op de website wel zo was. Omdat we al betaald hadden hebben we besloten even af te wachten. Nu bijna een week later hebben we niets meer vernomen.

Tot nu toe niet.

Doen wat je beloofd

Goedemorgen Susanne,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben een aantal keren geprobeerd om telefonisch contact te zoeken maar tot op heden helaas zonder succes.
Wegens een ernstige...
Goedemorgen Susanne,
Hartelijk dank voor de review.
Wegens een ernstige vertraging in onze productie is onze levertijd helaas langer dan normaal.
Ik heb het even nagekeken en deze bestelling staat gepland om 14-06 geleverd te worden.
Uiteraard willen we graag nog een korting aanbieden ter compensatie dus wellicht dat je even telefonisch contact met ons op zou kunnen nemen?
In ieder geval onze excuses voor het ongemak en wij horen graag van u!

Krijtstickers besteld - zeer tevreden

Goede communicatie (telefonisch), snelle oplossing geboden.

Lammie Van veen

Mijn ervaring is dat ik nog niets eens mijn produkt ( stoepbord) ontvangen heb , omdat uw antwoord was dat deze nog gemaakt moet worden. Dit vindt ik een zeer slechte service.

Ben wel vriendelijk te woord gestaan.

Produkten veel sneller leveren . Heb 9 mei het bord bestelt en heb deze nog steeds niet en moet nog een dikke week wachten. Hoort niet zo .

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Deze krijtstoepborden maken wij zelf en normaal gesproken leveren wij binnen 48 uur.
Helaas vanwege extreme drukte in onze productie hebben...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Helaas vanwege extreme drukte in onze productie hebben wij een kleine achterstand opgelopen waardoor de levertijd iets langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
Onze excuses hiervoor maar helaas is dit overmacht.
Mocht u verder nog vragen hebben met betrekking tot deze bestelling horen we dat uiteraard graag.