Prima.

Veel verschillende producten en makkelijk filteren.

Toevallig zat mijn gewenste maat er net niet tussen, maar er was een leuk alternatief.

vofbastiaansen

Eerste keer, bestelling wordt pas na drie weken afgeleverd

nvt

misschien aangeven bij de bestelling of het snel leverbaar is. Krijg dit pas door nadat de betaling is gedaan.

Ria

Het door ons bestelde krijtbord was uit voorraad, spijtig genoeg kon het dus niet tijdig geleverd worden voor de verjaardag van onze kleindochter. Een van de medewerkers telefoneerde me met een... Het door ons bestelde krijtbord was uit voorraad, spijtig genoeg kon het dus niet tijdig geleverd worden voor de verjaardag van onze kleindochter. Een van de medewerkers telefoneerde me met een voorstel een andere maat te nemen, wat ik ook deed en 's anderendaags werd de bestelling al geleverd! Prima service, dank daarvoor.

Snelle en goede service!

Er staat op de website levering binnen de week.
Bij mij staat de levering gepland 3 weken na de besteldatum!

Levertermijnen correct op de website adverteren

jan keijzer

De ervaring met dit bedrijf was prettig. na bestelling snelle levering

als sterke punten heb ik ervaren dat alles erg duidelijk is geen nare verrassing achteraf

geen idee

Ik heb goede ervaring onder vonden

Duidelijke uitleg, snelle levering

Laura Gerritsen

Goed bereikbaar. klantvriendelijk. geeft juiste antwoorden op je vraag en helpt je verder als iets niet lukt. matriaal ziet er uit zoals je verwacht.

n.v.t

n.v.t

Sifra

Makkelijk te vinden, vlotter bezorgd dan beloofd. Ik zou er zeker nog eens wat bestellen.

U zou op de website beter aan kunnen geven wat de meerwaarde van de krijtstiften vs. gewone krijtjes is. Ook kon ik niet vinden wat een buitenbestendig krijtbord 'meer' had dan een gewoon krijtbord.... U zou op de website beter aan kunnen geven wat de meerwaarde van de krijtstiften vs. gewone krijtjes is. Ook kon ik niet vinden wat een buitenbestendig krijtbord 'meer' had dan een gewoon krijtbord. Meer informatie zou dus mooi zijn.

Fijn overzichtelijk en snelle bezorging

Snel